Skal vi danse; Årets Finn Schjøll er funnet

Dennis Vareide.

2 programmet av årets «Skal vi danse» er unnagjort. Som vanlig røyk ingen ut i første program, de tok med seg poeng og stemmer til program 2.

Dessverre måtte Iselin Guttormsen, sexologen, kaste inn håndkleet pga brudd i foten, og dermed tar alle med seg poeng og stemmer til program 3.

Men, seerne fikk vite hvilke tre par som ligger nederst på lista før program 3.

Hadde det vært noen rettferdighet i Norge og verden ville Maren Lundby ligget tredje sist, Elin Ørjaseter nest sist og Dennis Vareide tronende langt bak helt helt heeeelt sist.

Men, slik er det jo ikke…

Isteden er det Alejandro Fuentes og Anniken Jørgensen som danner bak-trioen sammen med Elin Ørjaseter.

Dette er det seerne som har gjort.

De har altså stemt mer på Dennis Vareide enn på Anniken Jørgensen. De har stemt mer på en murstein uten rytme, enn på ei dame som faktisk beveger seg til musikken.

Dette er det som skjedde da Finn Schjøll var med. Den ene etter den andre av dansekjendiser røyk ut fordi seere synes det tydeligvis var «gøy» å se Schjøll på parketten.

Finn Schjøll stemming pleier å holde til det er 5-6 stykker igjen… Dessverre har gjerne en 2-3 stykker som kan danse forsvunnet innen da..

 

 

1 kommentar
  1. Det er nok mer et underholdningsprogram enn det er et forsøk på å finne en som KAN danse. De fleste er kanskje interessert i å se om det er mulig å få en som virkelig IKKE kan danse til å bli en som kan danse ganske bra etterhvert. 😀 For hvis det skjer så er det liksom så veldig imponerende.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg