Sparta – Ringerike 5-4… mål for mål

Lørdag spilte Ringerike borte mot Sparta. Det ble ingen oppfølging av Ringerike sin seier mot Vålerenga på torsdag men tross mye rare greier var man igjen nære poeng.

1-0 Sparta kommer etter en dropp i Sparta sin sone. De får kontroll på venstre side, spiller langt opp på høyre. Spartaspiller Trkulja får gå helt til topp sirkel uten motstand. Samtidig har Børresen spurtet inn på bakre, noe Engh og Eriksson oppfatter litt for sent. Enkel scoring for Børresen.

1-0 var pauseresultatet. Skudd 10-10.

1-1 kommer i et overtall der Petterson stopper puck bak mål. Rimjans får gå hele banen og inn over offensiv blå, backhand ut til Parks på venstre som kaster puck inn i slottet fra skrått hold. Der treffer den en Sparta-skøyte og går i mål.
2-1 kommer rett etterpå. Sparta spiller seg fint ut av egen sone opp langs venstre side. Ahlsen til Thoresen som sender puck inn foran mål. Der får Østby kølla på puck og dermed 2-1.

3-1 kommer på et skudd Petterson tar 999 av 1000 ganger… men i går var altså dessverre den ene gangen.

Angrepet starter med et oppspill og en sjanse. Puck havner ut på sirkel til venstre for Petterson. Fallstrøm skyter fra skrått hold og pucken sniker seg inn ved nærmeste stolpe.

3-2 kommer ved Leonards Rimjans. Ringerike maler på inne i sonen til Sparta med Perlini, Eriksson og Rimjans rekka.. Etter hvert får Rimjans puck i slottet og setter den.

 

4-2 scoringen til Sparta sendte dommerne inn for å se på video. Trkulja scorer med kroppen. Et skudd fra høyre side treffer en fallende Trkulja i kropp og går inn. Petterson mener han hindres, men spørsmål er om han hindres av Trkulja fordi Trkulja tas av Ringerikes back og deretter faller inn i Petterson. Jeg kan ikke skjønne annet enn at det var slik dommerne tolket situasjonen.

Hvis vi nå ser på situasjon i forkant av fallet.

Det er en kamp om posisjon. Markstrøm dytter ikke Trkulja inn i målvakt, men kamp om posisjon, rotasjon og fall. Dømt er dømt, men jeg har sett annulering for mindre klare enn dette.

4-3 kommer rett før pause. Pappalardo og Søderberg får assist på scoringen…men den er helt og holdent Åslin sin. Han får puck på rød, går inn, drar av en mann, skjærer inn foran mål og setter puck.

4-3 var da pauseresultat. Skudd 20-22.

 

5-3 kommer ca 3 min ut i tredje. Dropp på høyre side inne i Ringerikes sone. Roest vinner droppen krystallklart ut til Pedersen. Litt plass-skifte og puck til Jakobsson som får gå uforstyrret inn til topp sirkel og prikke inn en pinne.

5-4 kommer helt mot slutten. Ringerike tar målvakt og spiller 6 mot 5. Søderberg går rundt mål og sender puck inn foran målvakt der Parks står sammen med flere andre. Parks er sterkest og får skuffa pucken inn.

Kampen ender 5-4 til Sparta.. men Ringerike er meget nær i sluttsekunder å sette en til. Skudd totalt: Sparta 25, Ringerike 35.

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg