U16 landslaget på samling på Hønefoss

Det som skulle blitt krydret med landskamper mot Latvia ble 2 stk internmatcher Norge Rød mot Norge Hvit

U16 landslaget, 34 spillere og 8 ledere ble det sagt, har fra torsdag til søndag vært på samling på Hønefoss og i Schjongshallen. Det skulle ha vært kamper mot Latvia, men på grunn av litt covid-reglement så kunne ikke Latvia komme.
Det ble heller da besluttet å spille 2 stk internmatcher, lørdag klokka 18.30 og søndag klokka 10.30.

Kampene viste mye innsats, stor fart til tider, mange mål, flere suverene redninger, det var rett og slett morsomt å se U16 spillerne i aksjon. Selvsagt er ikke den taktiske biten helt på plass hos alle. Det er heller ikke evnen til å ta de rette valgene hele tiden, men det vil komme seg med tid og erfaring.

For undertegnende ble det et morsomt (og litt stressende til tider) gjensyn med føring av matchprotokoll på papir samtidig som speakertjenesten ble utført 🙂

Helgens mål ble vel scoret av helt på tampen av andre periode søndag. I undertall klinker en på Norge Rød pucken mot mål fra ca redline.  Pucken blir en såkalt «dupper» og sitter klistret i krysset, og dermed redusering til 3-4 før siste periode.

Norge Hvit vant begge dager. 8-6 lørdag og 6-3 søndag.