1 divisjon etter noen få matcher

Narvik lagt seg oppskriftsmessig på topp, Haugesund overraskende på bunn.

For å ta bunnen først. Jeg har ikke fått med meg hvorfor Haugesund har -3 poeng. Noen som har en forklaring der? Det å bli “pissa på” av Narvik i 2 matcher er jo ikke grunn nok til å få minuspoeng. For “pissa på” ble Haugesund. Når man i PP klarer å bli spilt ut av Narvik med 4 mann… da er det på tide å blåse i fløyta, ta samling, krumme hempa og finne ut hva i svarte man driver med.

Rettelse: jeg fikk svar på -3 : “Haugesund er straffet med -3 poeng pga manglende/ikke godkjent handlingsplan. Ble kommentert i et tidligere innlegg og bekreftet av klubb”.

Narvik på sin side har begynt som de skal. 2 greie seire mot Furuset før man sablet ned Haugesund nå i helgen.

Lørenskog delte poengene i oppgjøret mot Gjøvik og tok alle mot Nidaros og har plassert seg der oppe de skal være og forventer selv å være.

Comet på tredje med 1 og 2 kamper mindre spilt enn de andre der oppe i skrivende stund. Comet har, som Narvik, 100% uttelling så langt og møter Furuset i returoppgjør på onsdag.. Sjansen er vel stor at 100-prosenten fortsatt står etter den kampen.

Nidaros ligger på en fjerdeplass til nå på grunn av 3 seire mot Haugesund åpningshelgen av serien. Det var hjemme, de fikk det straks verre borte mot Lørenskog.

Gjøvik startet med ett-måls seier og tap mot Lørenskog før de vant greit borte mot Hasle-Løren. Returoppgjøret der på onsdag i Fjellhallen blir spenndene og viktig for Gjøvik, for skal de være topp4 må de vinne disse kampene.

Hasle-Løren, Furuset og Haugesund har altså alle 0 poeng så langt. Det kan godt være at 1-divisjon allerede nå ser skillet mellom de 5 som kommer til å kjempe om de 4 plassene i sluttspillet og de 3 som kommer til å kjempe om å ikke spille kval. Jeg trodde ikke Haugesund ville være helt der nede, men slik jeg så de nå i helgen så kan det godt hende at de blir der.

 

Kommende dager blir spennende i 1-divisjon:

Onsdag er det returoppgjør der Comet og Gjøvik vel forventes å ta 3 poeng.

 

Lørdag og søndag spiller:

Gjøvik – Comet

Nidaros – Hasle-Løren

Narvik – Lørenskog

Haugesund – Furuset

 

3 dobbeltoppgjør den helgen. Narvik – Lørenskog et skikkelig toppoppgjør. Haugesund mot Furuset sørger jo for at et eller begge lag ikke har smultring lenger.. og vil vise om Haugesund er ute å kjøre denne sesongen. Nidaros – Hasle-Løren kan fort sende Nidaros 6 poeng lenger opp på tabellen om ikke Hasle-Løren får tettet litt bakover. 5, 7 og 7 bakover på 3 kamper gjør det vanskelig å vinne.

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg