1 uke til valget mellom pest og kolera

Slik er det vel for veldig mange hvert eneste stortingsvalg

For;

Det er svært få politiske partier som har et  partiprogram som passer som hånd i hanske for alle velgerne i Norges land. De som jobber aktivt i partiet synes jo programmet er brillefint, men veldig mange andre er enig i litt og uenig i litt.

Sånn sett skulle man jo tro at et nystartet parti som utelukkende satset på alle de sakene folk er for, ville få 90% oppslutning blant velgerne…men sånn er det jo ikke. Skal man gi noe et sted så må man ta noe et annet sted.  Det går ikke an å bare være snill.

Det er jo slik at hvert eneste valg er det noen saker som løftes frem for å kapre stemmer. Saker som omhandler barn, helse, eldre etc kappes partiene om å krydre med. Saker som skatt og alt rundt skatt/avgift kastes det ut påstander om… som på ingen måte er riktige om man ikke setter seg inn i nyansene i hver av de større partienes skatt- og avgiftspolitikk.

Partiene kappes om å snakke de andre partiene mest mulig ned istedenfor å snakke eget parti opp.

Hovedparolen til opposisjonen ved dette valget er da det berømmelige «nå er det vanlige folks tur».. Dette er jo bare bullshit fra ende til annen selvsagt…for er det noe vi vet så er det at om «noe» blir billigere et sted, ja så blir «noe» dyrere et annet sted. Og det å svare opp med at det er de rike som skal betale gildet er bare enda mer bullshit.. De rike, de virkelig rike, de har sine måter.. og hva skjer da? Jo, det er vi «vanlige folk» som ender opp med regningen.

La dere heller ikke lure av snakk om fattige og skattelette.. De fattige betaler ikke skatt. De fattige må dog betale like mye i avgifter og moms etc.

Jeg personlig tror ikke Norge som nasjon vil lide av hverken å beholde dagens regjering, eller få inn en ny regjering med Arbeiderpartiet som største makt.

Derimot tror jeg det vil være skandale for Norge om AP kommer inn og må la seg diktere av SV, MDG og Rødt i mange saker.

SV står for en politikk som har mislyktes i nær sagt alle land den er forsøkt. I tillegg er SV med Lysbakken i spissen hjernevasket av klima-krise-snakk og virker å ha null innsikt eller forståelse rundt økonomi. SV vil gi til alt og alle OG samtidig legge ned norsk oljenæring. Det henger ikke på greip.

Rødt og Moxnes er omtrent samme ulla. Det går i det samme sporet som SV, men bare mer ekstremt. Rødt vil i enda større grad enn SV pælme ut alle private aktører på helse og omsorg.. Det er staten som skal tilby. Et grep som vil sende Norge titalls år tilbake i tid der kun de rike fikk behandling innen rimelig tid (de hadde råd til å kjøpe hjelp utenlands) mens alle vi andre stod i endeløse helsekøer. AP, Rødt og SV’s modell vil øke forskjellsnorge på helse-siden.

De totalitære miljøgærningene i MDG må aldri og kan aldri få reell makt i Norge. Grepene Une Bastholm, Lan Berg og Rasmus Hansson blant andre snakker om er potensielt så farlig for norsk økonomi at det må aldri bli snakk om å forsøke engang. De vil skrote trygge veier, de vil nærmest tvangsinnføre vegetarianer livsstil med å prise kjøtt etc langt opp i skyene. De vil tvinge på oss frukt, grønt og fisk for å bli mer selvforsynt. De vil legge ned hele oljenæringen så kjapt som mulig uten ett eneste godt gjennomtenkt tiltak for å erstatte den økonomien.

Mange yngre velgere i dag tenker miljø. Det er greit. Miljø skal vi tenke. Men det finnes mange veier dit. En rasering av norsk økonomi er ikke den rette veien.

Husk:

Ved hvert eneste valg står opposisjonen og sier at Norge går til helvete om vi ikke bytter regjering…

Det har ikke skjedd enda.

 

 

 

 

 

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg