Sjuk, svak og lunken bak !!

Skandale…

Avlysning..

Geriatriks har forberedt seg lenge. Spillerne har drevet med oppkjøring til årets første hjemmekamp. Køllene og bakstussen er teipet skikkelig..Køllebladet har i ekte Scott-Hagen stil fått mer voks enn Jan Thomas stapper i reiret på skallen… Skøytene er så skarpe at krappe venstresvinger foretas med fare for vom-heng til høyre pga sterke G-krefter.. Vannflasketutene har stått åpne i 3 dager for å tilvennes rask gjennomstrømning.. Draktene er strøket og innsatt med godlukt. Formasjonene 1-3-1, 4-4-2, 3-5-2 og 0-5  ble inntrent på trening og spillerne var klarere enn egg til denne kampen. Kafekomiteen har laget istand 2 kaffefiltere med 214 578 kaffekorn i hver for den ultimate smaksopplevelse sent på en mandags kveld. De har også vært på butikken og kjøpt inn krumkaker og en anseelig mengde med Kamferdrops og Kongen av Danmark. Komiteen har i tillegg, som en ekstraservice, samlet inn litt bukselumme-rusk så dropsene skal få den autentiske smaken de hadde da man fikk et drops av bestefar… men hva skjer?

Lørenskog Prostata har meldt at de ikke ankommer Hønefoss i kveld til en soare klokken 22.00. Administrativ leder Jarle Ååååå Ghadaffi Sinnataggen Skjeggmoffsen Skotte Hansen fikk i går tlf om at Lørenskog Prostata har fusket en gang for mye i faget og at dette da har gått utover målvakten.  Kort og godt melder altså Lørenskog Prostata at målvakten er såpass løs i bakstussen at det kan virke som at det har vært foretatt en prostata-undersøkelse for mye innad i troppen. Geriatriks mistenker at  spilleren med den største tommelen har vært på banen og at ring-muskulaturen til målvakta ikke har klart å lukke seg enda..

Dette betyr jo da selvsagt at Geriatriks må finne ny tid til denne kampen i samråd (hahaha) med Lørenskog Prostata.. Mye taler for at denne kampen da vil spilles på et tidspunkt på døgnet da alle vi som har arvinger kan ta med oss nevnte småfolk ned i hallen for å gi de en opplevelse av profesjonell idrett på høyt plan..Dette gjøres selvfølgelig ved å vise arvingene hvor 1 div garderoben er.. Og så kan de bruke en 100 lapp hver i kiosken og smådøse seg gjennom Geriatrikskampen.

Hordene av tilskuere, her representert ved noen av Panthers U18 spillere, må dessverre i dag more seg med annet enn Geriatriks på is.

Geriatriks kan ikke annet enn å beklage til alle de som hadde tenkt å ta med seg kveldsmaten ned i hallen, benke seg til på nummererte plasser og gomle seg gjennom 2-3 skiver og bli underholdt av en seriøst godtspillende gjeng med eldre herremenn.

Wi will bi bakk med nu taim for gaimen !!

Og som alltid:

8 kommentarer

Siste innlegg