Ran på høylys dag!!!

Store ran i historien…

Glasgow/London 1963, Det store posttog-ranet, utbytte 400 millioner.

London 1983, tyver stjeler gullbarrer for 250 millioner kroner.

London 1987, tyver bryter seg inn i bank og tømmer bankbokser for 600 millioner kroner.

Boston 1990, tyver stjeler kunst for 3 milliarder fra museum.

Brasil 2005, bankranere graver tunnell og raner bank for 400 millioner kroner.

New York 2012, nettkriminelle stikker av med 265 millioner kroner etter hacking.

Cannes 2013, juveltyver kommer unna med diamanter verdi 800 millioner kroner.

Hønefoss 2015, Ullensaker Flyers vinner 1-2 over Geriatriks i Schjongshallen.

Det var rett og slett altså ran på høylys dag i Schjongshallen i går… Men i ærlighetens navn: nå skal rett være rett… det var ikke dag, det var kveld… Klokka var 20.30 da pucken ble droppet i hallen i går da Geriatriks og Ullensaker skulle gjøre opp om -la oss være dundrende ærlige- 2 stk relativt uviktige poeng i ishockeyens verdenshistorie…men viktige nok for 2 stk ærgjerrige hockeylag som hater å tape.

Geriatriks vant skuddstatistikken 312-7 og tapte 1-2 og forventer vel at Ullensaker foretok kronerulling for å kjøpe en flaske Cognac til målvakten sin som gave for denne matchen…ja hvis han er gammel nok til å drikke Cognac da 😉 Maken til gummimann er ikke sett på disse trakter siden Arnardo var på høyden…

Ullensaker viste seg fra en god side i går. Ingen Teddy Tourette med anfall, litt roping på egne spillere får man godta. Ullensaker viste seg også fra en humoristisk side da de påførte (Dickfaces) på matchprotokollen før levering sekretariatet noe som jo da medførte lett humring og glis da den 13 årige speakeren ønsket de fremmøtte 14 tilskuere -som jaggu klarte å bøtte innpå nærmere 30 vafler- velkommen til kamp mellom Geriatriks og Ullensaker Flyers ehhh..øhhh…ehh..blirpappasintnåtru… Dickfaces…

Geriatriks mål ble putta av Terje på pass fra Jim og Tom.

Geriatriks har nå 2 kamper igjen av årets serie. Søndag på Skedsmo og neste søndag på Lørenskog.

#hockey #2hockey #Geriatriks #ran #Ullensaker

6 kommentarer
  1. 🙂 Morsomt innlegg 🙂 jeg ante ikke at man an tjene så mange penger på ran, eller at ran kan utføres på så mange ulike måter. (Så det er bare å trene litt på hockey?….. Kanskje jeg må revurdere karrierevalget, og begynne på nytt….?)
   God helg 🙂
   Frodithvenn.

  2. Vi har ledd godt av innlegget her i Ullensaker Flyers. Vi er helt enige om at det var et “kjemperan”. Kan ikke huske av mine 45 år som aktiv spiller at en seier var så ufortjent. Men det er scoringene som teller og det deles ikke ut stilpoeng! Uansett er det alltid moro å spille mot dere, fra vi spilte i Skedsmo i 3 div og treningskampene der, til møtene vi hadde iår. Håper på morsomme oppgjør i 2015/16. Dere spiller bra og fair hockey!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg