Birken 2015, et blodslit…

Jeg er klar!

Kroppen føles lett og ledig. Kroppen føles klar. Kroppen er trent for dette. Kroppen er rett og slett klar. Sykkelen er trimmet. Sykkelen er pusset og vasket. Sykkelen er også klar. Klærne mine er topp og sitter som støpt på kroppen. Sykkelbuksa holder valkene på plass. Genseren er så stram at du kan se brøsthåra presse seg ut av stoffet. Silikoninnlegget i buksa og på setet sørger for at det føles som en lek å sitte.

Jeg tråkker ivei. Det går lekende lett. Lårene kjennes fine. Leggene likeså. Klikkskoene jeg kjøpte sitter godt og stramt og hjelper meg få gode tråkk. Dette skal gå som fot i hose.

Nå begynner sekken på 3,5 kilo å gnage meg i ryggen. Rompevalken som buksa presser opp av bukselinningen blir møtt av ramma på sekken og gir ilinger helt opp i nakken. Reimene gnager på skuldrene og gir vonde minner om skolesekk full av bøker i 7 klasse. Lårene kjennes ikke så gode lenger heller. Det verker i lårene og i hoftefestet. Krampen har begynt å komme i begge legene også…har ikke kjent maken siden jeg løp coopertesten på yrkesskolen og klarte 3001 meter før jeg stupte ut i gresset og lå stille i 34 minutter. Tror silikonen i buksa og setet må være no gjenbruksgreier fra en eller annen glamourmodell som bytta ut de gamle lekkende puppa sine for noen nye større for jeg er så sår i skrukken og pungfestet at jeg tenker jeg må gå commando de neste 14 dagene for dette er værre enn noe solbrenthet jeg noensinne har opplevd. Jeg må stå og tråkke. Heldigvis er jeg snart fremme. Kroppen verker som besatt. Armene og lårene helt numme. Synet er helt tåkete.

Nå er jeg fremme…

Start..

Jeg skulle nok ikke parkert så langt unna startplassen..

Neste år skal jeg være tidligere ute…

Neste år…

#ironi #humor #tror #du #jeg #er #spik #spenna #gæren

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg