Biebers skandaløse opptreden..

Glemmer individets forkjempere individet i flokken?

I går skjedde altså det som nær sagt “alle i verden” snakker om i dag. Justin Bieber sang en sang og forsvant. Han ble sur og dro. Han ble sur på de som holder kult- og popidolstatusen hans ved like. Han rett og slett dreit i fansen sin og forsvant pga småtteri som skjedde på og foran scenen.

Dette har han, med rette i mine øyne, fått pepper for så det holder i dag. Det har blitt vist videoer som viser den ufattelig smålige oppførselen. Hele verdenspressen mesker seg, fortsatt med rette i mine øyne, i denne skandalen, for det er det det er, en skandale. Det er en skandale at han ble sur for litt vannsøl og ungjentenes forsøk på å ta på sitt fantastiske idol da han på egenhånd vil tørke opp vannet.

I kjølvannet av dette rases det avgårde i kommentarfelter osv om hvor håpløst dette var og hvor meningsløst dårlig oppførsel dette var av et popidol. Og da kommer de, individets forkjempere, moralistene, etc og beskylder de som er arge, forbanna og irriterte på Bieber for å ikke vise forståelse, for å mobbe, for å ikke forstå hvor fælt denne artisten egentlig har det.

Men så slår det meg.

Hvor er individenes forkjempere når individet i flokken trenger støtte? Har de glemt at en flokk og består av individer? Har de i denne saken glemt at Bieber mer eller mindre la all skyld på de 4-5 ungjentene foran scenen for det som skjedde og dermed åpnet for at en hel verden med hatske Belibere angrep noen få norske 12-13 åringer i sosiale medier? Har individets beskyttere glemt at disse ungjentene og er individer?

Jeg er uendelig glad for at det finnes video av dette og at arrangører “frifinner” disse jentene. Hele denne saken er kokkos, bambus og dårskap fra ende til annen kun isenesatt av en stk person, nemlig idolet selv.

At man beskyldes for å mobbe ved og bruke kraftuttrykk i en enkelt sak er for meg litt underlig. Det skal vel litt mer til for å bli en mobber? Skal vi ikke ha lov til å reagere på, og ytre oss om dårlig oppførsel uten å måtte være redd for å bli stemplet som mobber?

#samfunn #konsert #skandale #Bieber #vann #søl #jenter #mobbing

6 kommentarer

Siste innlegg