Norsk innvandringspolitikk har vært og er naiv!

Derfor må alle norske regjeringer og politikere siden 1970 ta skylden for det vi opplever nå. Menigmann i Norge samt politikere har levd med frykt for å bli stemplet som rasister bare de nevner ordene innvandrer og krav i samme setning..men den tiden må være forbi.

Jeg er ikke rasist altså, men…

Norsk innvandringspolitikk har vært så naiv, ja den har faktisk vært like naiv som jenta som svarte ok da gutten sa han bare skulle putte den litt inn… Ene og alene av den grunn møter myndighetene motstand i lokalpolitikk, kommuner og folket nå. Tilogmed innad i politikkens korridorer på Stortinget møter man motstand nå fordi man endelig begynner å skjønne hva 45 års innvandringsnaivitet har gjort med Norge og norges innbyggere.

Vel, nesten alle skjønner da.. Lilleputtpartiet SV med Lysbakken i spissen skjønner det ikke.. Han står på barrikadene og skriker som vanlig.

Det er så enkelt som at hvis du vil satse med et idrettslag så må du ha støtte gjennom hele klubben for å få det til. Norges regjeringer har ikke og har ikke hatt den støtten de trenger for å absorbere og integrere de som til nå har kommet (og da snakker jeg ikke om Syria-flyktninger) og da blir det vanskelig å få støtte i kommunenorge at det må tas imot enda fler.

Det absurde ved norsk asylpolitikk..

Norge burde ha hatt en innvandringspolitikk fra dag en som stilte krav. Det partiet som i sin tid ymtet frempå om norskkurs osv og at det måtte tas av både mann og kvinne som kom ble stemplet som rasister. (valgsendinger har vært noe jeg har sett på med interesse siden jeg var 14). De samme kravene ble innført mange år senere da “de naive” også fant ut at integrering også betydde at alle i husholdningen kunne lese og skrive norsk. Jeg husker en pakistansk familie som bodde i en bygd i norge. 2 voksne og 3 barn. De ble integrert og ble endel av lokalsamfunnet. Men så kom en pakistansk familie til. På et intervju sa da de at det burde vært en plan for de nyankomne fra myndigheter…ikke som det som skjedde..at de nyankomne satte agenda.

Asylsøkerne er for Norge det røykeloven var for pubene!

Det bringer meg inn på det som kanskje er den største feilen Norge v/myndighetene har gjort..nemlig det å la de som søker seg til et bedre liv her i Norge kreve og så tillate at det blir mer som de er vant til fra sin kultur. Jeg har sagt siden jeg begynte å følge med på dette at alle, absolutt alle med en typisk fremmedkulturell bakgrunn som ønsker å bo i Norge skal måtte gjennom et kurs i norsk kultur og levesett.

Jeg mener at nå må Norge bruke penger, masse penger, men i motsetning til Lysbakken mener jeg at vi ikke skal ta imot særlig flere, nå må vi sørge for de som allerede er her. Behandle søknader, sende ut lykkejegere, ta oss av de som har behov og så det viktigste av alt, få støtte i folket og i kommunene.

Det må rett og slett bli sånn i Norge nå at vi tør diskutere…at vi tør debattere..at vi tør sette lys på realitetene…at vi tør se realiteter i øynene uten å være redd for å bli stemplet som rasist.

Det har det vært for mye av.

Ps! Rasistiske kommentarer vil bli fjernet.

2 kommentarer
  1. Ja, det er måten ting blir gjort på, som gjør at det blir feil resultat. Og vi har nok alle en rasist i oss, i større eller mindre grad. Men det å ønske det beste for Norge, og for at vi skal få beholde vår egen identitet, burde ikke bli oppfattet som rasisme. Faktisk blir det en motsatt rasisme av det. Det er vi selv som blir offer for rasisme, siden vi skal miste oss selv, og akseptere våre nye landsmenn i alle deres krav og ønsker. Og vi lærer egentlig dem at de er mer verdt enn oss selv. Mens vi i realiteten er like mye verdt, fordi vi er alle mennesker.
   Det bør absolutt gjøres noen endringer i systemet ja. Veldig godt skrevet. Jeg har ikke engang selv turt å skrive noe om temaet, siden det for mange er veldig sårt. Men jeg har personlig kunnskap om innvandrere, og vet hvordan de tenker. Og det er dessverre ikke utelukkende positivt.
   Ha en fin søndag 🙂

  2. Eva: For meg handler dette ikke om annet enn at vi må ta vare på alle de som nå er her, både etnisk norske og de som har kommet gjennom disse 46 årene.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg