Skillevegger i dusjen gjør det bare enda værre!

Ungdommen er på ville veier…

..og vi lar dem jaggu gå den veien og.

I dagens Ringerikes Blad ble det nok en gang tatt opp dette med ungdommer og deres krav om skillevegger i dusjen fordi de ikke vil stå i en fellesdusj. Det er altså sogar så ille nå at ungdommer skipper gym fordi de ikke vil dusje sammen med andre. De vil altså ikke dusje sammen med andre av samme kjønn. Denne retningen å ta baseres på kroppspress blant ungdom.. AV SAMME KJØNN !!!

Fellesdusj… Eller ikke fellesdusj..

Jeg klarer bare ikke å ta inn over meg at dette er riktige retningen å ta for å løse dette “problemet”. Det å gjemme seg bort i hvert sitt avlukke vil jo bare i mitt hode øke problemet “kropp”. Det er jo i hodet til hver enkelt og som samfunn dette må løses.

Dusj naken for f***, Jeg vil ikke bade i møkka di!

Jeg har sagt det så mange ganger men jeg sier det gjerne igjen. Nakenhet og kropp er naturlig. Ja, jeg vet mange har komplekser men å gjemme seg bort er jo ikke løsningen. Løsningen er jo å alminneliggjøre kropp, alminneliggjøre alle typer kropp. Tilogmed celebriteter og modeller har nå begynt å instagramme celluluttlår og litt hengete skinker for å vise at kroppsidealet alle tror er det perfekte bare er juks. Hvorfor skal da norske ungdommer gå mot strømmen? Hvorfor skal norske skoler og myndigheter tillate det?

Kjære ungdommer: Dere må få det inn i hodet at kropp bare er kropp. Det definerer deg ikke som menneske. Jada, noen har kroppsdeler som strutter her og der. Noen har kroppsdeler som henger her og der. Noen har stort og noen har smått.. Alt er bare en ting uansett, Det er kropp. Vi har bare godt av å se at ingen er perfekte og at ingen er like. Skillevegger/avlukker gjør det bare værre å lære akkurat dette.

Hvis det så er frykt for kameramobiler som skaper noen av disse kravene ig aversjonen mot nakenhet så er løsningen veldig enkel: Forby aktive telefoner i skoletiden. Vi har klart å innføre en røykelov i dette landet..så en mobillov på skolen skulle være hot i fose!

2 kommentarer
  1. Er det ikke det ene, så er det det andre….Om det ikke finnes problemer fra før av, så lager vi noen. Kjedelig uten noe å krangle om 😉 Og ja, kroppspress bør tas hånd om…helt enig i det!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg