Manboobs eller Muffinmage…

Har du for mye penger og for liten hjerne? Kjøp dette produktet!

Nå er de jammen meg igang igjen..

Det er vel knapt noen reklame som går på tv som vekker mer harme enn den om kroppens forfall og de lette løsninger som tilbys gjennom rett og slett å poppe innpå piller i større grad en de mest hardbarka folka på plata i Oslo. Det eneste som vel ville slått denne reklamen var om Northug hadde begynt å reklamere for “sånn kjører du i rundkjøringer”, om Totti ga ut boken “Italienske barskinger på fotballbanen”, om finnene nå kommer med dokumentaren “vi har aldri juksa med blod” eller om fotballfrue gir ut biografien “naturlig er best”…som sommerlektyre..

Hvilken reklame snakker jeg om? Jo; Reklamen som tilbyr alt for både kvinner og menn:

Til alle damer der ute…

Er du nedstemt? Har du humørsvingninger? Har du lite energi? Har du fått muffinmage? Har du tørre slimhinner? Er du overvektig? Har du nedsatt sexlyst? Opplever du rask aldring? Har du sterke pms-plager? Ser du ut som Moskva-Marit? Vil du heller se ut som Claudia Schiffer? Da har vi løsningen… Send More Woman til 1908, få en haug med piller og bli lykkelig i løpet av en liten stund..

Til alle menn der ute:

Er du over 40? Har du nedsatt sexlyst? Har du nedsatt seksuell energi og funksjonsevne? Gråter du lettere og er mer emosjonell? Har du sjeldnere morgenereksjoner? Har du mindre livslyst? Er du nedstemt? Har du lagt på deg på mer kvinnelige steder som rompe, lår og mage? Har du manboobs? Er du overvektig? Har du mistet muskelmasse? Føler du at du eldes raskt? Er du en mann som forandres til en kvinne? Må du ha flere blå piller for å prestere enn John Holmes måtte? Vil du helst se ut som Arnold, Sylvester og Bruce? Ser du mer ut som et skjelett med pølseskinn på? Slapp av.. Vi har selvfølgelig løsningen.. Send More Man til 1908… få en haug med piller og bli lykkelig i løpet av en liten stund..

Nå er det jo slik at i utgangspunktet burde jo dette selskapet egentlig begynne å matche alle menn og kvinner som svarer på dette med hverandre… Litt sånn som Boligjakten og Boligsalg på TV3 jo burde..  Nedsatt sexlyst, nedsatt livslyst, overvektig og eldes raskt høres jo ut som par som kommer til å holde sammen i lang tid pga felles interesser… Og kan man egentlig få muffinmage uten å ha spist en eneste muffins? Hva med ølmage uten å ha drukket øl? De kaller det jo det…og ikke hamburgermage… som sikkert ville vært mer riktig..

Jeg for min del synes det er kult at manboobs tydeligvis forsvinner med inntak av piller.. Snodig sånn sett er det jo at ikke alle disse slanke-kongene trår til med “dagens meny: salat, kylling, vann og to piller for å bli kvitt boobsa”… Og hvorfor gir ikke “puppe-leger” de damene som vil forminske puppene bare ett brett med disse manne-pillene og sier: “to piller hver morgen og kveld inntil du er fornøyd med størrelsen”.. Og hvorfor ser vi ikke folka i slankekrigen… “Komigjen… 3×10 pushups, 3×10 situps, 10 km løping… og 12 piller…vi må jo få av noen kilo…”

At åpenlys idioti får reklameplass i beste sendetid er for meg en gåte.. Hvor dust er man om man tror på dette idiotiske skvalderet?

Det er jo faktisk like dumt som om man skulle feks funnet på å lage en dramasåpeserie om livet på et hotell…

DET ville jo bare vært helt dust!!

For mer pulitzerprisverdig litteratur : Mine Topp 10 innlegg!

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg