Hvor reklamedum går det an å bli?

Hvor går egentlig grensen for hvor inn i heite stutte i hue folk er?

Vi ser det om igjen og om igjen, reklamer for den ene og den andre vidunderpilla som skal kurere alt fra løs fisering til tilbaketrukket hentesveis.

Tror dere som kjøper denne dritten at det faktisk sitter folk/firmaer der ute som har forsket seg frem til ei pille som gir menn tilbake håret…og som så i et styremøte beslutter at : "Vet dere folkens, vi driter i å starte en butikk for salg av dette produktet, vi lar heller en gamling på tv-shop selge det for oss"…

Tror dere som kjøper dette kvakksalveriet at et firma som hadde klart å forske seg frem til piller som ga kvinner struttepupper, flat mage, spenstig rompe samt stor sexlyst bare hadde latt tv-shop eller lignende selge det for dem?

Tror dere som kjøper dette skvipet at et firma som har funnet frem til en pille som gir menn six-pack, store biceps, mindre ræv samt fjerner manboobsene bare hadde latt tv-shop selge for dem?

Nei, nei og atter NEI!!!

Hvis disse pillene folk kjøper hadde virket så ville disse firmaene og eierne av firmaene være de rikeste folka på jord og det ville vært en butikk i hver eneste lille avkrok i verden. At kvakksalverne får med seg idrettsfolk osv til å reklamere fir disse produktene gjør det bare enda mer klart hvor desperate folk tydeligvis er.

Slutt å la dere lure!!!

Les også: Kaos i kroppen og manboobs!

9 kommentarer

Siste innlegg