Verden er egentlig blitt skvær gæren.

..med USA-sirkuset på topp!

Det er lørdag morgen, vel rettere sagt lørdag formiddag nå siden yngstemann i husholdningen synes morgen er 06.52 eller lignende. Kaffen smaker godt selvom det er sjuende koppen og magen begynner brumle faretruende høyt. Frokost er inntatt i form av brødskiver med enkelt pålegg. Dagen kan begynne.

Det er på slike litt late formiddager at jeg ofte blir sittende å tenke litt over tingenes tilstand. Jeg tenker på min egen lille familie, på jobben, på tilværelsen, på hockey (selvsagt) og på hva som foregår i den lille og store verdenen utenfor utgangsdøra.

Det er vel spesielt en ting som fortjener hoderisting og himling med øynene om dagen, og det er valget i USA. Det er rett og slett et show med spesielt en sirkusklovn og hans no-brain-followers.. At Donald T er en komplett idiot er en understatement, men hvor stutte i hodet hans følgere er er nesten komplett umulig å forstå.

Donald T står for det meste av det som er galt. Han er en mannssjåvinist. Han er en gris. Han er for krig. Han er for rasisme. Han er for våpen. Han er for dødsstraff…men han er mot abort…

….så da velger massevis av kristne amerikanere som jo mener at abort er mord å stemme på han istedenfor Hillary..som er for at kvinner skal bestemme over egen kropp.

How fucking stupid can you americans get? You are electing a male pig. You are electing a man who's pro guns, war, racism and the death penalty. You are doing this because he is against abortion….which Hillary is not. You do this because you think abortion is murder.. Read again what your man is for…. But the question the rest og the world asks is: Do you really want a clown for president?

Når alt dette er sagt så synes jeg i bunn og grunn at hele den amerikanske valgkampen er en patetisk sørgelig greie. Det handler mest om drittslenging og lite om politikk. Det handler hvert fall lite om egen politikk. Jeg håper norske lokal- og rikspolitikere en gang for alle lærer at det skal handle om egne ting og ikke om hvor dårlig alle andres er.

Til slutt: Jeg håper snart sirkuset stopper der borte og at en eller annen blir president, bare ikke Donalt T.

Forøvrig: Mine Topp16 anbefalinger, bare klikk denne link

#usa #valg #Trump #Donald #americans #abort #abortion #kristne #christians #election #Hillary #Clinton #sirkus #cirkus #gun #guns #war #racism #pig #death

2 kommentarer
  1. Jeg er møkk lei at all norsk presse fråtser i denne galskapen. Møkk møkk lei. For en nasjon av idioter….

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg