Viktig melding: Lytt på ehh.. Dab radio!

Ul og tut fra Sivilforsvaret i dag klokka 12.

Det er nå engang slik at en gang i mellom så tester sivilforsvaret lydanlegget sitt. Da tutes det noe for jævlig høyt rundt omkring. Det er nå så..

Men;

Denne tutingen betyr jo: "Viktig melding, lytt på radio"…

Hvordan blir nå dette nå? Blir vi som ikke gidder eller vil bli med på denne Dab-galskapen holdt helt utenfor fremover? Vi som rett og slett ikke vil bruke penger på ny radio fordi våre myndigheter -som nær sagt eneste landet i verden- slukker et velfungerende FM bånd…hva gjør vi?

Blir vi løpende rundt i gatene som huggerne høner (hvert fall her på Hønefoss) hver gang tuten går.. "har ikke dab… har ikke dab.. har du dab? Ikke? Faen, hvem har dab?"… "hva sier de da? Var det no viktig?"…

Kanskje er det på tide å bytte ut denne "viktig melding, lytt på radio" greia til noe mer "i tiden"…? Kanskje burde den forandes til "viktig melding, sjekk Instagrammen til sivilforsvaret" eller no?

Nåvel…

Dab-dusteri….

Jeg gruer meg til Prima Boy'en min stopper å sende lyd…

#radio #fm #dab #tull #tøys

2 kommentarer
  1. Pffft – iiiingenting å klage over. Jeg har DAB-adapter i bilen og den virker nesten helt fint på nesten alle strekninger, bortsett fra inni alle tunneler (som vi har litt av her vest) over alle dalstrok, innimellom fjordene og på fjellet. Dermed slites den minimalt. Men seriøst – hva forventer man egentlig å få for 23 milliarder nå til dags? ??

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg