Dette blir en lang fredag

Selv fugla har ikke fisen klar.

Klokka er 06.56 og kun 2 mennesker er våkne i den vestlandske fjellheimen. Han lille tassen som sitter borti sofaen med brødskivene sine samt jeg som måtte lage de.

Trøttere enn ei strømpe ble kaffen laget og sofaen inntatt i mer eller mindre vater. På tross av å bare ha på meg senga-til-badet, badet-til-senga brillene så legger jeg merke til at solen også våkner og nå bader fjelltoppene i sol.

Langfredag er altså dagen da figuren Jesus visstnok ble spikret opp på korset. Historien forteller og at det visstnok ikke var nok å la han henge der på de gamle rustne spikerne (hms var ikke no populært i de dager), Neida, de drev tydeligvis også å dytta gamle skolesvamper med eddik i nesa på'n og.

Men bare så det er sagt: Det ække lov å spikre folk opp på hytteveggen for å hedre historien.

Det kan se ut til å bli en fantastisk dag her i Eikedalen Skisenter…hvertfall inntil været skifter… noe som faktisk skjer fortere en brøkregnerne inne på Paradise Hotell skifter partnere. Og for de som ikke fikk med seg det: I går måtte Martine sjekke ut fordi Henriette også…ehh..nei, orker ikke..

Håpet er jo da nå at bakken i dag preppes til perfeksjon tidlig slik at nok en dag med baklengs salto med toeloop-grab med daffy og rail-ride med dobbel axel kan krydre formiddagen. Det blir nok "dessverre" godt og varmt utover dagen i dag og, og dermed sørpeføre i bakken med da store vanskeligheter for å få til det beste movesa i bakken.

Denne herlige påskehøna har en av hyttene på feltet her laget. Vel, hytta har ikke laget den da, folka som bor i hytta har. Alltid hyggelig å se ei høne.

Klokka er nå 07.42

Dette blir en lang fredag…

Dette er hvorfor vi feirer påske 😜

#påske #påsketur #påskefjell #påskesol #sol #vær #langfredag #påskehøne

Instagram: jimgall snap: Jimbo-33

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg