Faen skjære folkens, det er høl i andre enden av tunellen!

Pappskalle-sjåfører!

Du cruiser avgårde, du sitter godt, bilen brummer, musikken stemmer, blæra er tom, kaffekoppen full og trafikken flyter lett i sånn cirka 90km/t så du river deg ikke i håret pga å ligge bakerst i rekka.

Så kommer en tunell..

Inngangen på tunellen er enkel. Rekka med biler holder samme farten som før tunell-inngangen. Men så; Sakte men sikkert går det saktere og saktere. Nåla faller og faller og detter helt ned mot 70km/t innen rekka med biler når utgangen.

Hvorfor det? Kan du forklare meg hvorfor du gjør det?

Er det sånn at du er usikker på om det er høl ut av fjellet i enden av tunellen? Sitter du i bilen og tenker at de som bygde tunellen gjorde absolutt alt ferdig bortsett fra de siste 40-50 meterne slik at det kan hende du må snu skikkelig plutselig for ikke å butte front rett på i fjellveggen? Er du redd for at de har glemt å lage vei på utsiden? Er du redd for en 90 graders sving, i 80-sonen?

Jeg fatter ikke hva dere som gjør sånt driver med. Hvor har dere fått førerkortet deres? Legoland?

Jeg foreslår at du som føler deg truffet her skaffer deg en GPS og taster inn "unngå tuneller" hver gang du skal ut å kjøre.

Det ville hvert fall hjelpe oss andre i trafikken!

#trafikk #tunell #bil #førerkort

2 kommentarer
  1. kjerringtanker: for de aller aller fleste biler så betyr 90 på nåla en reell hastighet på 83-84-85 altså helt innafor det tilogmed onkel politi cruiser i. Men dette handlet ikke om akkurat det: Det handlet om biler som ligger i 90 på nåla FØR tunellen og dropper til 70 INNE i tunellen for så å gasse opp til 90 igjen når de har kommet ut av tunellen igjen..

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg