Norsk politikk: Litt gutten som ropte ulv!

Hvert eneste valg ropes det ulv ulv (pun intended) med hensyn til hva slags samfunn vi får om det og det partiet vinner valget.

Jeg vet ikke hva du som leser synes, men jeg begynner bli ganske lei av politikere som snakker som om norske velgere rett og slett er kørka i hue.

Det er nærmest poengløst det å skylde på ett enkelt parti, for det er jo ikke ett enkelt parti som styrer. Ta bare FrP og dette med bommer: Hadde FrP alene styrt regjeringen så kunne velgerne nå virkelig kjørt de..men de er jo ikke alene. FrP har, jeg antar nå da, "ofret" bom-saken for få igjennom noe annet som kanskje var enda viktigere. KrF har hertet bort en av sine kristne saker for å for igjennom en annen familiesak, kontantstøtten, feks.

Dette må alle partier drive med. De forhandler, herter, dealer, etc for å å igjennom mest mulig av sine "hjertesaker".

Derfor blir det meningsløst hvert eneste valg å høre opposisjonen rope ut om hvor inn i helvete dårlig Norge vil gå med den og den regjeringen. For det er jo ikke slik det blir. Det blir et sammensurium av politiske løfter som danner neste periodes politikk.

Det blir som eventyret om gutten som ropte ulv.. til slutt tror ingen på politkerne og slutter å stemme.. de gidder ikke mer hvis ikke det innsees at folk flest er ikke stutte i hue. De vet forskjell på en ettpartiregjering og en samarbeidsregjering.

Mer tydelig, mer edruelig, mer saklig og mindre sirkus.

Just sayin..

#valg #valg2017

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg