Hvem var det egentlig som blandet 22 juli inn i Listhaugsaken?

Ja, hvem var det?

Fortjener ikke folk å vite hvem som foretok en kanskje unødvendig kobling mellom et bilde i dag og en handling fra noen år tilbake?

Nå er det altså slik at en pårørende pappa fra Utøya rett og slett er litt forbanna på Arbeiderpartiet og Støre fordi Utøya og 22 juli har blitt blandet inn i en politisk maktkamp på Stortinget med Støre og Lysbakken som de største pådriverne.

Ja, Listhaug (og hennes politiske rådgiver) la ut et bilde med en tekst som var i beste fall klønete. Bildet og teksten tråkket særs mange i Arbeiderpartiet på tærne forståelig nok på grunn av et politisk ståsted, men fra det og til å bringe inn Utøya og handlingen til en psyk massemorder inn i saken er litt underlig i mine øyne.

Litt søking her og der viser at:

Listhaug la ut et bilde om fremmedkrigere etc som de ville ta passene fra, og at de var “snurt” på Arbeiderpartiet for å ikke ville være med på en sånn løsning. Riktignok er det rette at AP ikke er imot sånn sett, de vil bare ha med seg domstolene.

Hva var det så som skjedde?

Det var Arbeiderpartiet selv som på twitter koblet et bilde om fremmedkrigere og deres pass til handlingene til en klin kokkos idiot utpå Utøya og i Oslo den 22 juli. Det var retweeting av det innlegget som fyrte oppunder Listhaug-hatet rundt omkring i Norge i forbindelse med denne saken.

Så er spørsmålet:

Hvem har egentlig ansvaret for at denne saken ble en Utøya-sak og ikke en politisk sak om inndraging av pass fra fremmedkrigere?

Listhaug? Støre? Frp? Arbeiderpartiet? Lysbakken? Hareide? Solberg?

La det være sagt med en gang. Jeg bryr meg døyten om at Listhaug måtte gå av eller at Sandberg har tatt over. Jeg gir, på godt norsk, blaffen i hvem som styrer hvilket departement eller hvilken regjering vi har.. for det er bare peanutter de diskuterer og fordeler alikevel…

Men, det jeg bryr meg om er:

Hvordan skal man i fremtiden unngå å forvandle viktige politiske saker til noe halve Norge går å kakler om basert på hva en flink politisk rådgiver klarer å påvirke “massene” med.

 

 

#politikk

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg