2020 bare fortsetter å gi oss brødhuer!

Nå også smittede som bryter isolasjon, går på fest og nekter si hvem de var sammen med

Selv om du mener dette er et iscenesatt komplott av en søkkrik sveitser eller noe, som barberer marsvin og jodler for bedre helse og mye regn i juli, og som vil bli enda rikere sammen med resten av vattdott-nissene han spiller badmington sammen med, så går det ikke an å være så pappskalle at du går ut i samfunnet når du er påvist smittet. Konsekvensene for folkene som blir smittet kan bli så mye mer alvorlig enn det du mener du som sitter der i sofaen din og kriger i kommentarfelter mot alle som tar dette på alvor.

Det hjelper ikke ikke at brorparten av Norge og verdens FRISKE befolkning sikkert tåler dette viruset. Får vi ikke stoppet dette risikerer vi livene til alle de som av en eller annen grunn ikke har det perfekte immunsystemet som alle de som er uteksaminert ved livets harde skole på tema virus og smittsomme sykdommer tydeligvis har.

Jeg tar det nesten for gitt at alle som til nå har sett på Kari Jaquesson som en ypperste-prestinne innen virussykdommer og frelseren på alt som har med helse og friskhet å gjøre, den dagen de evt blir korona-syke, frasier seg all form for medisinsk behandling siden dette jo ikke er farlig for de eller de aller fleste av oss.

Dessverre så er det vel akkurat de samme folka som kommer til å nekte å ta vaksine.

Nå opplever vi altså at enkelte smittede i Trondheim nekter å oppgi nærkontakter. Trondheim har oppdaget flere brudd på karantene- og isolasjonsplikten i jula og har da i tillegg nå altså problemet med at 2 av de smittede nekter å oppgi opplysninger til smittesporingsteamet om hvem de har vært i kontakt med.

Jeg synes det er hinsides dumt å sitte å snakke om at dette er en del av en økonomisk plan for å få verdensherredømme samlet på veldig få hender. Men, jeg driter egentlig i det..

MEN… er du sjuk så holder du deg for faen hjemme.

2020 startet altså med alle de som hamstret brød, melk, ingefær og dassruller på tross av at alle sa de ikke skulle gjøre det når vi skulle stenge ned litt. 2020 fortsatte med de som skulle saksøke den norske stat fordi de ikke fikk dra på hytta. 2020 fortsatte videre med de som i det nanosekund det var mulig å dra til Sverige og sydligere land gjorde det og vips hadde vi dritten gående igjen etterpå. 2020 ga oss også ungdommer på grottefest, religiøse ansamlinger, brylluper og lignende som ga full spredning. 2020 ga oss også politikere og byråkrater som etter 6 mnd med tiltak plutselig klødde seg bak, og kom på at “nei, vi skal ikke oversette disse reglene til endel andre språk da… ?”

2020 har også gitt oss Kari Jaquesson på ny. En dame vi alle kjente som trim-Kari. Kari med lett gange og smil på tv… “kom igjen alle sammen, dette klarer du og”.. Nå kjenner vi henne som ei som fullstendig latterliggjør alle som jobber i helsevesenet og som slåss daglig mot dette viruset. Ei som pisser på alle som har mistet folk til denne pandemien. Ei som sprer konspirasjonsteorier ved hjelp av diverse publikasjoner som vet ettergang ikke viser seg å holde mål. I kommentarfeltet hennes sitter krigerne som alle sammen bare har googlet seg frem til at dette vi er inne i er en gigantisk plan fra økonomisk høyere hold.

Slutten av 2020 gir oss altså smitta folk som gir faen i alt…

 

Jeg håper 2021 blir bedre enn dette…

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg