Bergen Kommune pisser på hockeyen; barn, ungdom og voksne!

Det er ikke noe nytt at Bergen Kommune er mer steile og mer kranglefanter enn den mest påståelige Brannsupporter er om seierssjanser i serien og “gullet ska hem” etter 2 seire i oppkjøringen på La Manga for Brann, når det gjelder bruk av Bergenshallen for Bergen Ishockeyklubb. Men nå rett og slett pisser de på hockeyen i byen mellom de syv fjell.

Bergen Ishockeyklubb har rett og slett fått seg en på trynet…

I et nyhetsinnslag i går kunne man altså se at Bergenspolitikere har besluttet å holde på med vaksinasjon i Bergenshallen i 9 uker mer enn planlagt tidligere. Bergen Ishockeyklubb var lovet å kunne starte opp i Bergenshallen fra 1 august… men nå ser det altså ikke ut til at de kommer i gang i hallen med istreninger før ca 1 oktober.

Bergen Ishockeyklubbs a-lag har vel en målsetting om å spille seg opp i 1-divisjon i den kommende sesongen. Den målsettingen fikk seg en knekk i knea nå som politikerne ikke ser ut til å ha lyst til å tenke tanken på å relokalisere for fortsettelse vaksinering etter sommerferien.

“E det noke knall i padden?”… er det ikke det det heter når man lurer på om det er noen hjemme?

Det må da for svarte gå an å tenke litt på barn, ungdom og voksne i Bergensområdet som driver med ishockey. Lytt til hockeyfolket som sier de er redde for at klubben går i dass om ikke treningene kommer i gang nå etter sommerferien. Nå er det jo selvsagt noe som heter Iskanten der borte, men den hallen er vel privat og vil koste skjorta å trene i kontra i kommunale Bergenshallen.

Bergen Kommune har alltid vært sære når det gjelder Bergenshallen. Der andre steder som Trondheim og Stavanger satte og setter opp søndagsmatcher på et litt mer hjemreisevennlig tidspunkt så har Bergen Kommune vist mindre toleranse for det enn man skulle tro var mulig. “Åpen dag” er viktigere enn en seriematcher.. Drit og dra at 11-12 åringer kommer hjem langt utpå søndagskvelden.. mye viktigere at åpen dag alltid er på samme tidspunkt.

Nåvel..

Jeg håper de rette menneskene blir kontaktet nå. Jeg håper noen får et lyst øyeblikk og tenker på, og finner, et nytt vaksinelokale fortere enn en østlending klarer si “Ibsens ripsbusker og andre buskvekster” på kav bergensk.

Norge trenger et Bergen med et sterkere og sterkere ishockeylag.. både i bredde og på topp.

Det får du ikke ved å stenge ishockeyfolket ute inntil serien er startet.

(spør Tønsberg hvordan det er)

 

 

Legg meg gjerne til på snap: Jimbo-33.

Hvem er jeg?

Jim, 50 år, 41 strake sesonger for Ringerike. Snart 900 kamper for klubben på et eller annet nivå. Fortsatt aktiv.

Speaker på Ringerike Panthers sine matcher.

 

#ishockey #2hockey #hockey

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg