Black week meg langt opp i korsryggen

Hvert fall inntil konseptet når øl-hylla på butikken

Black week og Black Friday hysteriet er over oss igjen.

Det er ikke måte på alle de “tilbudene” man ser rundt omkring. Tilbud på skrap og varer du ikke trenger, eller egentlig ikke visste eksisterte. Noen butikker blir også avslørt i å sette opp prisene i uken før dette hysteriet, for så å kunne sette de ned igjen på fredag, og dermed kunne skryte av vanvittige bra tilbud. De butikkene håper jeg rett og slett får store bøter av konkurransetilsynet eller hvem det nå enn er som styrer med dette, samt knoke og litt våt akkurat brukt hockeyhanske gnukket i ansiktet.

Black week og black friday konseptet er sikkert vel og bra for de som klarer å gå inn i en butikk og handle akkurat det de dro dit for. Men for mange betyr dette opplegget at man ender opp med haugevis av greier man ikke har bruk for, og heller egentlig ikke hadde råd til.

Jeg har, som vanlig, klart å styre unna alt som har med black Friday tilbud å gjøre. Jeg orker bare ikke. Jeg får vondt i alt fra knehasene til øreflippene av å lese om dette. Jeg får utslett bak øra av å bare tenke på å dra til sentrum. Jeg grøsser på ryggen av å se gågata tyte over av folk.

Den dagen jeg leser eller hører om 50% rabatt på duggfrisk på butikken skal jeg applaudere før jeg løper ut i bilen, raser til butikken og overghandler..  det får ikke hjelpe om jeg har de rosa hus-crocksa på..

Det å gå inn på kjøpesenteret krever nøye planlegging og opparbeiding av mot og motstandskraft mot å kalle en haug med folk jeg ikke kjenner for tullinger. Dette spesielt fordi det i sånne tider befinner enda flere skrotnisser enn vanlig på kjøpesenteret som for eksempel ikke skjønner konseptet med rulletrapp, stå til høyre, gå til venstre, blant annet.

Jeg kommer til å fortsette med å holde meg langt unna black Friday hysteriet handelsstanden kjører for å selge mest mulig. Og som ikke det er nok med denne uken, dagen, helgen…så kommer nå snart adventstid der det skal selges over en lav sko før jul….for så å peke nese til alle forbrukere første åpningsdag etter julaften. Romjulstilbud, nyttårstilbud…samme varen du gravde dypt i lomma etter 20 desember koster en fjerdedel 4 januar.

og forresten…

I denne tidsalder av KRENK… kan det egentlig hete black friday..?

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg