Boikottes ishockey av bandyfolk i Drammen kommunestyre?

Hvordan kan det ellers ha seg at det ikke er minst en ishall i Drammen?

Som Hønefossing og Ringeriking, er det snodig å sitte i egen stue vel vitende at Hønefoss med sine ca 15 tusen innbyggere, Ringerike med sine ca 30 tusen innbyggere har en flott ishall barn og voksne kan boltre seg i, mens jeg samtidig vet at Drammen, som etter 2020 kommer til å ha et innbyggerantall på 70 tusen pluss (sammenslåing) ikke har så mye som en liten treningshall engang.

Jeg vet jo at det har blitt lansert plan på plan og ønske på ønske om egen ishall i Drammen, men det har aldri blitt noe av. Jeg har selv spilt masse ishockey mot lag fra Drammen. Lag som har måttet reise til Kongsberg, Asker eller Hønefoss for å kunne trene. Jeg kan rett og slett ikke spørre annet enn;

Hvorfor i all verden er det ikke minst en ishall i Drammen?

Ser man på kartet så sogner det jo vanvittig mye folk til Drammen. Utvider man grensene litt for hvem og hvor mange som skal telles når man ser for seg potensielle brukere av en ishall så er det et stort antall man kan telle. Det er lett å tenke 100 tusen pluss innbyggere som vil sogne til en ishall i Drammen. Neida, alle vil jo ikke bruke ishallen og det tilbudet der, men det gjør jo ikke alle innbyggerne i Oslo, Asker eller Stavanger heller.

Barn i Åmot, Hokksund, Steinberg, Krostadelva, Mjøndalen, Solbergelva, Konnerud, Skoger, Lier etc etc.. hvorfor skal ikke alle de barna, ungdommene og voksne ha et skøytetilbud i Drammen bortsett fra bandy? Sånn sett, hvorfor vil bandyen heller reise til Kongsberg, Hønefoss og Asker og betale for reise og trening når de heller kunne hatt tilbudet i Drammen?

Dessverre så tror jeg at det jobbes mot ishockey i Drammen. Jeg tror det sitter altfor mange bandyglade folk i styre og stell i Drammen kommune som slår ned enhver ide og plan om en ishall.

Det er jo håpløst at 70 tusen pluss menneskers nærmeste ishall er Kongsberg, Hønefoss eller Asker. Bare nevner at på en relativt liten geografisk spredning “over høgda mot Oslo” ligger Askerhallen, snart en ny Askerhall, Holmenhallen, Bærum ishall og Jar ishall. Da er det rett og slett slitt skammelig at det ikke finnes en ishall i Drammen.

Så kan man jo bare spørre da;

1 – Hvorfor er det ikke en ishall i Drammen?

2 – Hvor i all verden er forbundets påtrykk her?

3 – Hvor mange potensielle hockeyspillere finnes det ikke i dette området?

4 – Når var sist plan om ishall på bordet, og hvorfor ble det ikke noe av?

5 – Er det noen plan om ishall nå?

6 – Vil ikke Drammen kommunestyre ha en ishall i Drammen?

7 – Finnes det en eller annen privat hockeyglad “riking” som vil være med på finansieringen?

8 . Kanskje det viktigste spørsmålet nå som det skal være valg til høsten:

Finnes det noe parti i Drammen som har ishall på programmet? Finnes det noe parti som er villig til å innlemme ishockey også som en del av idrettstilbudet i Drammen kommune?

Husk; Man trenger ikke bygge DNB-Arena i Drammen.. det går an å bygge mindre og til fornuftig kostnad.

 

Mvh Jim, som har hatt (og har) gleden av å spille ishockey i over 40 år her i Hønefoss, innendørs siden 1989.

Del gjerne innlegget om du tenker at “dette må nå frem til politikere i Drammen”..

 

#hockey #ishockey #2hockey #Get #1divisjon

Legg meg gjerne til på snap: Jimbo-33.

 

 

3 kommentarer
  1. Hvor mange bandybaner er det i Ringerike eller er det hockey folket som undertrykker bandyfolket der oppe.

    1. Det stemmer det, Jim – jeg var paa vei til USA da det losnet med hockey i Honefoss og banen i Schongslunden, og gutta som fikk det til, Bjorn Hamar, Kristiansen gutten, Kjell og senere sonnen hans, Stein Morck – vi alle spillte bandy sammen.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg