Da Abbott-brødrene prøvespilte for Frisk, mot Frisk :)

Mye Zuccarello-stoff i avisene om dagen (hvert fall mye i forhold til hva det pleier mht hockey) i forbindelse med kontrakt Minnesota. I et intervju sier så Zucca at om han skal avslutte karrieren i Norge så blir det i Vålerenga eller Frisk. Vålerenga fordi det var der han spilte i ungdomsårene og Frisk fordi det var der springbrettet til spill i Sverige kom.

Det skjedde vel i/etter sesongen 07/08 om jeg ikke husker helt feil.

Hvorfor skriver jeg om dette nå?

Rett og slett fordi jeg har et hyggelig hockeyminne om Frisk, Zuccarello og 2 stk canadiske gutter som tok Norge med storm.

Historien: sommeren 06 hadde Frisk treningsleir i Ringeriks-området og fikk veldig rabattert istid fordi en luring i klubben vår fikk avtalt en «treningskamp» mellom 2-div laget Ringerike og Frisk på slutten av treningsleiren. Ringerike hentet hjem alle spillerne vi hadde ute til dette og hadde en meget morsom kamp i Schjongshallen.

Året etter, altså sommeren 07, var nok en gang Frisk på treningsleir og nok en gang ble en slik treningskamp avtalt. Denne gang hentet vi ikke spillere ute fordi Frisk sin trener ønsket se noen spillere prøve seg i kamp. 2 av de som da spilte for Ringerike mot Frisk var Chris og Cam Abbott.

Det ble en opplevelse for en klubbspiller på Ringerike.

Abbott-brødrene, Zuccarello og flere andre unge spillere herjet den sesongen. Det var en opplevelse å se Abbott-gutta på is og i garderoben. Profesjonelle til fingerspissene samt meget hyggelige overfor amatørgutter på Ringerike.

Tror vel heller ikke jeg noensinne får spille mot Get-spillere igjen i kamp så er et veldig hyggelig minne å ha 🙂

Jeg håper Zuccarello avslutter i Norge for en av klubbene han selv har nevnt.

1 kommentar
  1. Flott minne, Jim. I 2010 var jeg med ungene en tur til Toronto, og det var artikkler i Toronto avisene daglig om at Zuccarello “kommer til Rangers”. De skrev om alt han gjorde, og ta han det aaret var en av de forste Rangers som kom til treningssenteret for aa sikre sesongen. Han visste allerede den gangen hva som var riktig, og kom rett fra Gullhjelmen og Modo.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg