Dagens runde i Fjordkraftligaen

Det er duket for runde nummer 5 i årets sesong.

Lagene er midt inne i et skikkelig kampprogram på datoer 20, 22, 24, 24, 27 og 29 september. (27 er hengekampen til Stavanger-Ringerike). Med et slik program så er det ikke til å unngå at det kommer en og annen overraskelse. Vi får se om dagens runde bringer noen.

 

Dagens kamper:

Stavanger – Frisk Asker

Lillehammer – Stjernen

Ringerike – Storhamar

Manglerud Star – Sparta

Grüner – Vålerenga

 

Stavanger på 8-plass tar imot lederlaget i Fjordkraftligaen Frisk Asker til noe som helt sikkert blir en suveren match i DnB Arena. FA veldig godt i gang i årets serie med full pott så langt, mens Stavanger allerede har måttet sette 2 tap på kontoen. Macintyre og Holm best poengmessig så langt på FA med 6 poeng, Beck og Kissel best på Stavanger med 3 poeng.

Lillehammer møter Stjernen. LIK startet med 2 seire, men har så gått på 2 tap etter dette. Stjernen også med 2 seire og 2 tap. Lillehammers Henrik Eriksson med 6 poeng og Stjernens Piccinich med 5 poeng er lagenes beste poengplukkere.

Ringerike – Storhamar på Hønefoss blir en test på hvor gode begge lag er. Ringerike med bunn-nivå mot Manglerud fikk opp dampen borte mot Sparta og taper 1-0 på sudden. Ringerike med straffe pga bruk av hånd inne i blåfeltet kun kort tid før slutt burde/kunne avgjort matchen men slik gikk det ikke. Jakobsson ble matchvinner. 2 seire og 2 tap for Storhamar også, nå sist en nedsabling av Grüner der de leder 5-0 etter første og vel sånn sett setter på økonomisk skating-knappen resten av matchen. 8-1 og 52-9 i skudd. Åslin med 4 og Salsten/Berglund med 5 leder poengtoppen for lagene.

Manglerud Star tar mot Sparta i Garasjen. MS med komfortable seire mot rivalene Grüner og Ringerike og så tap mot lag antatt høyere opp på tabellen tar imot Sparta som startet med tap mot Lillehammer, men som har fortsatt med 3 seire..2 på SD/SO og 1 v/fulltid. Craighead med 9 og Jakobsson med 4 topper poenglisten for lagene.

Grüner med 4 strake tap møter Vålerenga som startet med 2 tap men så har vunnet de neste 2.. og nå sist hjemme mot Stavanger ganske så overbevisende. Olovsson med 3 og Auk med 6 er lagenes topp poengplukkere så langt.

 

Hva setter man så femtilappen på?

Toppmatch i Stavanger.. H

Lillehammer og Stjernen .. U

RIK-SIL. Folk setter nok B her. Ringerike må ha 100% klaff om det skal bli noe annet.. jeg håper seff på H

I garasjen tror jeg det blir B om Sparta klarer stoppe Craighead/Bowles

Det blir B i Grünerhallen

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg