Det er viktig å flå det norske folk for miljøet

MDG og SV i front for å flå norske innbyggere for å redusere norges 1 promille andel av utslipp..

Det er på tide å gjennomskue all skrikingen på Stortinget og i media som gjøres med “klimakrise” og “vi må redde miljøet” som hovedoverskrift. Joda, vi skal gjøre vårt, men det er altså ikke at vi her oppe i steinrøysa blir flådd av miljøskatter og miljøavgifter som redder denne kloden.

MDG og SV med Lan Marie, Bastholm og Lysbakken i spissen snakker dommedag om ikke Norge går av skaftet for å redusere det Norge har forpliktet seg til. Det brukes twitter og andre medier for å fronte synet og meninger.

Det man ikke gjør er å legge til rette for at vi skal velge miljøvennlig fordi det er det beste alternativet.

La det være sagt med en gang:

Norge kan ikke redde verden.

Les denne KLIKK 

Norge står altså for 1 promille av verdens utslipp.

Norge kan slutte med all forurensing i dag og det vil ikke gi utslag på statistikken i det hele tatt.

Norge er en fis i havet i dette spørsmålet

Norges bidrag vil være det samme som om du tappet en tilitersbøtte med vann hjemme, gikk til stranda, pælma vannet uti Oslofjorden og forventet se vannstanden stige.

Det eneste spesielt MDG og SV gjør, er å gjøre hverdagen spesielt vanskeligere for alle de nordmenn som ikke bor i Oslo eller en av de andre store byene.

 

La oss bruke et lite greit eksempel:

2 voksne, 3 barn, bor i Hønefoss og har lyst å besøke landets hovedstad en lørdag. De velger å se an mulighet for å ta buss. Det koster 170,- pr voksen og 84,- pr barn.. dvs 592,- en vei.. og da 1184,- tur-retur.

Det sier seg da selv at denne familien setter seg tilogmed i dieselbilen sin og heller kjører. De kan kjøre inn, betale bommer, stå i parkeringshus og så kjøre hjem og komme unna med langt under denne kostnaden.

Hadde Norge villet noe med sin miljøsatsing var det på slike ting man hadde begynt. Billig eller gratis kollektivtrafikk. Oppfordring til bruk av miljøvennlige alternativer virker ikke å være tema. Det er heller å tvinge folk som gjelder.

 

Hvorfor ikke jobbe med norges befolkning om dette?

Legge til rette for resirkulering og miljøbevisste valg. Ikke tjene penger på det.

 

Tar gjerne bussen jeg… men da må den gå når vi trenger den…

2 kommentarer
  1. Håpløst innlegg. Du kan ikke bare bruke tall på den ene siden. Og ikke vet jeg hvor du har tenkt å parkere for å få det billig nok? Og hva med indirekte kostnader som forsikring og slitasje? Nei; skjerpings!

   1. Indirekte kostnader som slitasje og forsikring blir nesten umulig å regne på da dette spres utover et helt år.. og skal man få dette rett må man helt ned på timekostnader. Derfor bruker de aller fleste sammenligningen i hva det koster ut av lommeboka der og da. Du skal selvsagt få mene akkurat det du vil.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg