En helg proppfull av hockeykamper!

Enn så lenge har ikke idretten fått noen særlige innstramminger heldigvis.. så kamper går som de skal. Men; Forbundet har gått ut med info.. som lyder:

 • Alle kamper skal spilles som planlagt, med mindre det kan dokumenteres 5 spillere eller flere med påvist covid.
 • Spillere eller personer i lagledelsen skal ikke møte opp til kamp hvis de har symptomer på sykdom.
 • Spillere som nylig har testet seg med PCR-test skal ikke delta på hverken trening eller kamp før de har fått svar på testen.
 • Personer i sekretariat eller i andre funksjoner tilknyttet kampavvikling skal ikke komme til ishallen dersom de har symptomer, eller har testet seg med PCR, inntil svar er mottatt.
 • Vi anbefaler at alle bruker munnbind i forbindelse med kamp. Det gjelder spillere og dommere (bortsett fra under oppvarming/kamp), ledere (ikke trener under kamp), funksjonærer. FHI anbefaler ikke munnbind for barn under 13 år.
 • Nasjonale og lokale pålegg og retningslinjer skal følges, og disse kan variere i innhold. Det er viktig at dere som klubb setter dere inn i hva som gjelder lokalt.
 • Ved hjemmekamp skal bortelaget varsles dersom det er lokale pålegg eller reguleringer som det er viktig at tilreisende lag er kjent med.

Vi håper dere alle bidrar til at smitten holdes nede og at vi kan spille så mange kamper som mulig.

 

Nåvel… vi får håpe at minst mulig ødelegger for idretten denne gang.

 

Denne helgens kamper i Fjordkraftligaen:

Stjernen er tilbake på toppen av tabellen etter seieren mot Manglerud i går. Oilers-Vålerenga ble som kjent avlyst pga sykdom i VIF-leiren. Det er heller ikke sikkert VIF-MS kommer til å spilles. VIF meldte om 10 friske spillere på trening torsdag. Avgjørelse tas i dag fredag. Sparta – Oilers blir en spennende tøff match. Gruner med poeng mot Storhamar drar på bortematch i Askerhallen.. spørs om det blir like “lett” å ta poeng der. Stjernen – Storhamar blir hjemmeseier uten tvil om Storhamar spiller som de gjorde mot Grüner. Lillehammer får besøk av Ringerike. Skal Ringerike komme tilbake på “poeng-sporet” må de personlige feilene lukes bort.

 

Denne helgens kamper i 1-divisjon:

Narvik på topp, 10 poeng foran Comet, møter nettopp Comet i Narvik denne helgen. Singelmatch i nord. Begge lag bør ha god mulighet til å stille fit for fight på søndag.  Meget interessant match på Gjøvik. 4 mot 5 plassen. Gjøvik ligger 2 poeng bak Nidaros med 2 kamper mindre spilt. Skal Gjøvik ta 4 plassen bør de vinne denne. Vet at det er mange kamper igjen.. men de bør gå forbi Ndaros i denne og så legge de bak seg i de to hengekampene. Det stemmer fortsatt ikke for Furuset, Haugesund og Hasle-Løren denne sesongen. De danner baktroppen, med H/L foreløpig på den sikre plassen.

 

Denne helgens kamper i 2-divisjon:

2 divisjon handler bare om Bergen og Tønsberg. Bergen på topp, med 6 poengs forsprang til Tønsberg, men også med 2 kamper mer spilt. Akkurat det med kampene forandrer seg ikke i løpet av helgen… men det skal bli veldig interessant å se poengene etter trippel-oppgjør i Bergen denne helgen. Tromsø – Ski, dobbeltoppgjør i Tromsø.. bør vel etter tabell å dømme føre til 6 poeng i pluss på Ski. (men ikke hvis de spiller like dårlig som Ski2 gjorde på Hønefoss her om dagen… da blir det Tromsø-poeng)

 

Denne helgens kamper i Bambusaligaen:

I Bambusaligaen handler det meste om Stavanger… selv om Hasle-Løren knep poeng fra de nå sist.  Det er de 4 nedre lagene på tabellen som skal i aksjon denne helgen… uten mulighet for å ta igjen hverken Stavanger eller Hasle-Løren.

 

 

Legg meg gjerne til på snap: Jimbo-33.

 

#ishockey #2hockey #hockey

 

 

0 kommentarer

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg