Fange avslørt av vagina-stunt…

Det er stadig vekk noen overskrifter som er mer klikk-bait enn andre.

Fange avslørt av vagina-stunt var en av de i dag.

Jeg trodde jo at her kom en historie om en dame som hadde stukket av fra fengsel og brukt vaginaen i prosessen… men neida..

Nettavisen kunne altså fortelle om en fange som skulle inn og sone i fengsel for narko og våpen…og fant ut at “heisann.. det kunne jo vært lurt å ha med seg litt beskyttelse inn i fengselet”. Jeg skjønner jo damen godt.. for etter å ha sett endel på den Orange is the new black serien så har jeg jo sett at det foregår jammen meg saker og ting annet enn dusjing i sakte film etc i kvinnelige fengsler.  Vel damen som skulle settes inn, hun satte også inn…noe… Hun fant seg en liten 5-skudds pistol hun og gjemte hele sulamitten i vagina. Pistolen ble ikke funnet før 18 dager etterpå… blant sakene hennes på cella.

Denne lille historien fikk meg til å tenke på forrige gang en vagina-kunstner var i media. Hun het Kim Anami. Hun er sex-coach og vagina vektløfter og har en instagramkonto der hun poster under hashtagen ThingILifteWithMyVagina. Der legger hun ut bilder av seg selv mens hun angivelig løfter litt av hvert, ved hjelp av underlivsmusklene. Hun løfter vekter, men også bananklaser, juiceflasker, smultringer og – surfebrett. Hvorvidt det er små eller store surfebrett vet jeg ikke.

Den historien minner meg også om et innlegg jeg engang skrev som het VM i vagina!

Kommer snart til et sted nær deg!

Overskriften er jo selvsagt litt misvisende da. Det er jo ikke snakk om et VM hvor 100 damer fra hele verden kommer sammen ala Miss World eller Universe og henger sammen i tykt og tynt i en uke og sammenligner vaginaene sine. Ikke er det heller en horde av damer som dukker opp med vajazzle dekorerte vaginaer og kjemper om en plass i et eller annet show i Vegas. Det er jo heller ikke snakk om et VM der vaginaene skal ut og konkurrere i hopp, tøy, sprik og bøy… neida.. Dette er snakk om en helt ny gren konkurranse i verden. Nemlig hvor mye kan du løfte med vaginaen din?

Nå er ikke vaginaløfting veldig utbredt enda, og ikke veldig godt dokumentert heller, så hvordan man egentlig løfter er litt uvisst. Det som virker veldig sikkert utifra bildene er at man starter ikke konkurransen med en 5 liters bøtte med glid og frivekter i økende størrelser. Det ser tvert om ut som om det fines et “grep” som skal tas tak i.. og så henger man tyngre og tyngre vekter i en snor fra dette “grepet”. Det antas at alle deltakere stiller med eget utstyr….ihvertfall grep.

Selvfølgelig, for at dette ikke skal bli for dumt og ikke bli tatt seriøst nok, så står jo selvsagt ikke damene nakne på podiet og løfter. Og kanskje er det sånn at de som konkurerer i denne grenen kanskje ikke er de vi ønsker å se nakne heller.

Nåvel. Glad-nyheten til alle dere damer der ute som nå leser dette og tenker at “heyy, det å løfte ting med vaginaen…det er sporten for meg” er jo at siden dere ikke trenger stå nakne på podiet så er det bare å dukke langt inn i klesskapet og finne igjen god-trusa, trusa med huller, trusa du har lagt innerst i skapet, den som har hull akkurat der, men ellers er sååå god å ha på.

Den trusa og en ny fjong tights med et lite klippet hull på et strategisk sted er alt du trenger til denne sporten….ja i tillegg til et “grep” da…

Verdensrekorden pr nå er 14 kg.

Det anbefales å starte forsiktig i denne sporten.

Opprinnelsen er jo “klipping” av urinstrålen men fra det til å henge alt fra 1 til 14 mynter med hull i tampongsnora var kort for verdensrekorholderen. På hvilket tidspunkt dette gikk fra å være opptrening til konkurranse vites ikke…men pr dags dato kan altså Tatyana fra Russland løfte 14 kg..

 

Lykke til jenter !!!

Hvorvidt  “jeg kan knipe og løfte 14 kg” er et sjekketriks er åpent for diskusjon…

 

Ps! Miss World/Universe kan googles uten fare…

Ps! Ps! Vajazzle kan også googles… (se deg over skuldrene først)

Ps! Ps! Ps! Vagina løft…ufarlig..

Ps! Ps! Ps! Ps! Vagina lift….aaaargh…øynene mine….

#sex #kropp #vagina

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg