Fikk hockeyen “dødsstøtet” av Oslo byråd i dag?

Eller kan man håpe på unntak for toppidretten?

Raymond Johansen sa i dag på pressekonferansen at utendørs idrett for voksne i grupper på 10 stk kunne starte opp igjen. Det ble ikke sagt noe om lettelser i hall-idretter i det hele tatt annet enn at barn og ungdom opp til 19 kan drive med fritidsaktiviteter både inne og ute. Det betyr vel at alle Oslo-klubber kan gjenoppta istrening på vanlig måte for alle opp til 19 år.

Det at det ikke ble sagt noe, som jeg kunne høre, om prestasjonsidrett i det hele tatt kan jo være et håp opp i mot i morgen da vi alle venter på regjeringens pressekonferanse rundt Fjordkraft-ligaen, 1-divisjon og Kvinner Elite sin eventuelle oppstart.

Det kan selvfølgelig også være at Oslo byråd ikke hadde lyst til å bli husket som de som drepte håpet om mer ishockey denne sesongen og derfor overlater til regjeringen å komme med “the bad news”…

 

Skal man ha noe håp i helvete om å rekke en sesongavslutning som planlagt må vel beskjeden i morgen være positiv. Jeg har ikke helt troen på det kjenner jeg..men tar gjerne feil.

 

Legg meg gjerne til på snap: Jimbo-33.

 

#ishockey #2hockey #hockey

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg