Fjordkraft, 1-div og 2-div kommende dager

Alle 3 prestasjonsligaer er nå i gang. 

Kommende 4 dager skal det spilles en del kamper

 

Fjordkraft-ligaen:

Serieleder Stjernen tar imot femteplass plasserte Vålerenga i Fredrikstad. Første kamp mellom disse, også i Fredrikstad, endte med en 3-1 seier på tross av skuddstatistikk i favør av Vålerenga. Stavanger på andreplass får besøk av Frisk Asker som pr nå ligger på sjuendeplass. Frisk Asker vant 3-1 i Askerhallen i det første møtet.  Lillehammer på tredjeplass får besøk av bunnplasserte Manglerud Star. Dette blir returmøtet etter kamp 1 der Lillehammer ledet 0-3 i Garasjen og endte med å tape 5-4 på sudden. Storhamar på fjerdeplass får besøk av Ringerike som ligger på åttendeplass. Dette er samme kamp som i runde 1 der Storhamat vant 3-2 etter en kamp der tilogmed kommentatorer i CC mente Ringerike fortjente vinne. Sparta på plass seks får besøk av Grüner på niendeplass. Det første møtet mellom lagene, kamp 1 for sesongen, endte med en 1-4 seier til Sparta i Grünerhallen.

Kamp-tips etter tabell: H, H, H, H, H

Kamp-tips med hjertet, ønske og odds-øking: U, H, B, H, U

 

1-divisjon:

6-7 kamper spilt i 1-divisjon til nå. Comet med 6 kamper ligger på topp med 15 poeng. Narvik med 6 kamper på andreplass med 14 poeng. Lørenskog også med 6 kamper på tredje med 13 poeng. Nidaros med 7 kamper har 12 poeng og ligger på fjerdeplass. Gjøvik har 9 poeng på 6 kamper, Furuset 4 poeng på 6 kamper, Hasle-Løren 3 poeng på 6 kamper mens Haugesund foreløpig ligger sist med 2 poeng på 7 kamper.

Trippel-helg på Hasle-Løren-Narvik så 9 poeng å spille om der. Dobbel på Comet-Nidaros og Lørenskog-Haugesund mens Furuset-Gjøvik har vanlig lørdag/onsdag runde.

Ser man på tabell her og sier 9 poeng Narvik, 6 poeng Comet, 6 poeng Lørenskog og 6 poeng Gjøvik så vil skille mellom topp5 og bunn3 virkelig være tydelig og bli vanskelig å få tettet for de nedre 3 lagene.

 

 

2-divisjon:

Det er spilt 6 kamper til nå i 2 divisjon. Bergen og Tønsberg på topp med 5 av 6 poeng på 2 kamper. Skien og Tromsø delte brederlig på poengene i sitt dobbeltoppgjør. Bergen med 5 av 6 mot Ski. Tønsberg med 5 av 6 mot Kongsvinger. Trippel kommende helg mellom Bergen og Kongsvinger i Bergen. 9 poeng å kjempe om der.

Litt tidlig å si så my om plasseringer i 2-divisjon.. men tipper jo Bergen og Tønsberg kommer til å være i topp3.. så får man se hvilket lag som blir med… og så hvilke 2 som spiller kval.

 

God hockeyhelg 🙂

Støtt rosa sløyfe aksjonen 🙂

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg