Fjordkraftligaen lørdag og søndag, med og uten privatbil

Det tetter seg til i toppen, og Ringerike har tatt opp jakten på Manglerud Star

Torsdagen bød på :

Frisk Asker – Grüner 3-2 (2-0,0-1,1-1), skudd 50-24

Vålerenga – Ringerike 4-3 e.sd (2-2,1-0,0-1,1-0), skudd 48-20

Storhamar – Sparta 3-0 (1-0,1-0,1-0), skudd 26-18

Lillehammer – Manglerud Star 8-0 (1-0,5-0,2-0), skudd 36-24

Stjernen – Stavanger 2-7 (0-3,1-3,1-1), skudd 24-47

 

Grüner holder Frisk Asker til 3-2 i Varner Arena på tross av en massiv skuddstatistikk. Ringerike er veldig nære 3 poeng mot Vålerenga v/straffe rett før slutt, men må nøye seg med 1 poeng etter suddentap. Spartas seiersrekke stoppes av Storhamar som attpåtil påfører Sparta en smultring. Lillehammer gruser som forventet et kjempesvekket Manglerud Star, på samme måte som Stavanger gjør i Fredrikstad.

Sparta ligger fortsatt på topp, dog nå med “bare” 5 poengs forsprang på Vålerenga. Det er nå 11 poeng fra plass 2 til plass 7, og bare 4 poeng mellom plass 2 og 6.. noe som betyr at en seier eller tap betyr oppe eller nede på tabellen i den samla gruppa.

Manglerud Star ble som ventet stående på 19 poeng. Ringerike tar ett poeng og har nå 10, mens Grüner ble stående på 7.

 

Det går jo nesten ikke an å ikke skrive litt om Manglerud Star og det som har skjedd der. Etter det jeg leste på Twitter i går så kjørte spillerne privatbiler til Lillehammer i går. Det er jo ikke verdig spill i Fjordkraftligaen. Dog så er det jo lettere å stikke på mækkern på veien hjem i drive-through’n med privatbil enn med buss.

Det som har skjedd med Manglerud Star er ikke overraskende sånn sett siden allerede da Manglerud Star var i Schjongshallen første gang denne sesongen sa en i Manglerud-apparatet rett ut at “jeg tror ikke vi overlever til jul engang”.

Det er jo overraskende å høre at man satset på bakgrunn av at noen sponsorer sa de skulle komme med midler. Først penger, så pølse er en god leveregel. Det å satse uten å ha penger til dekning for det i form av lønn etc er vel i manges øyne å bedrive sportslig doping.

 

La meg presisere; Jeg vil at sport skal avgjøre plassering tabell, og håper derfor Manglerud Star klarer gjennomføre sesongen..samme hvordan det går…

Men.. og et stort men… hvis Manglerud nå kjører videre på “luft og kjærlighet” og fortsatt håp om at sponsorer skal komme til å redde stumpene så er det kanskje bedre om Manglerud tar konsekvensene nå.. og ikke kaster korta evt i januar da alle lag har spilt enda flere kamper mot Manglerud.

Dvs, hvis styret egentlig nå vet at dette ikke går, så er det kokkos om de fortsetter. Da er det bedre å stikke fingeren i jorda og innse økonomisk realitet.. samme hvor gode de gjenværende spillerene er.

 

Helgens runde:

Lørdag : Grüner – Stjernen

Lørdag : Sparta – Vålerenga

Lørdag : Manglerud Star – Storhamar

Søndag : Stavanger – Lillehammer

Søndag : Ringerike – Frisk Asker

 

 

 

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg