Fjordkraftligaen; Runde 2

Hvem sanker 3 poeng denne torsdagen?

Du verden hvor lang tid det er fra lørdag til torsdag.. Nåvel, endelig er dagen her og alle lag i årets Fjordkraftliga skal i aksjon.

Dagens kamper er interessant nok den samme motstanderoppstilling som lagene har i årets romjulskamper.

 

De aller fleste tipper vel Stavangerseier i Stavanger mot Manglerud Star. Dog har Manglerud gjort bra resultater der tidligere, men jeg tror ikke det blir tilfelle i dag. Stavanger har seriepremiere i dag og slippes løs i DNB-arena med 50% tilskuerkapasitet.. det tror jeg blir tøft for et MS med endel styr på kammerset om dagen.

Sparta – Stjernen: Årets første Østfold-Derby i dag. Umulig å si hvem som vinner denne, men basert på runde-1 resultater heller jeg kanskje litt mot Stjernen. Skjønt, om jeg ikke husker helt feil så har disse oppgjørene endt med borteseier en del av gangene. Ser også at Sjur er oppe og fyrer litt om pen og ikke pen by.. Dette blir nok et klassisk oppgjør som hadde fortjent full hall.

Ringerike – Gruner.. Ringerike 3 poeng. Som Ringerikemann må jeg jo tro på det i denne. Ringerike startet med en god seriepremiere borte mot Storhamar og var nære poeng i den. Grüner på sin side putta først i matchen mot Sparta. men det var det. Så begge lagene med tap i premieren.. og legger man en 3-poenger i denne og MS tap i Stavanger å vik vinneren av denne matchen lede internkampen mellom MS, Grüner og Ringerike om den berømmelige 8-plassen.

Årets første mjøs-derby i dag. Denne også pip-åpen, men kanskje er det greit å holde en knapp på hjemmelaget her selv om ingen av lagene overbeviste noe særlig i premieren. Lillehammer leder 1-3 borte mot MS men slipper opp og ender opp med å tape på sudden. Storhamar uten flyt i det hele tatt mot Ringerike hadde, heldigvis for Storhamar, Thoresen på laget. Han og hans femmer kommer til å sette mye mål i PP. Da går det unna.

Vålerenga – Frisk Asker.. klassisk oppgjør som den aller første tellende seriematch i Fjordkraftligaen på nye Jordal. For klubbens del hadde det jo vært morsomt og interessant å ha en seier mot FA som ettermæle for ny-hallen. Jeg tror det går Vålerenga sin vei i denne. FA med CHL kamper i beina møter Vålerenga som vil revansjere tapet borte mot Stjernen samt sørge for at nettopp de første 3-poengene som skal deles ut på nye Jordal blir værende på stede.

 

 

Som alltid; jeg tar gjerne imot snapper fra de andre arenaene

 

Legg meg gjerne til på snap: Jimbo-33.

 

#ishockey #2hockey #hockey

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg