Frp med Up Yours til Venstre, Krf, Rødt og Sv

Lillemor ville ikke leke med Tuppen lengre og vips er Frp ute av regjering

Og med det samme begynner alle miniputt-partiene, spesielt Venstre og Krf, som har fått gjennomslag for håpløse saker på grunn av sin støtte til regjering å skjelve i sine politiske underbukser.. dvs de holdt egentlig regjeringen som gissel inntil de fikk gjennomslag for sine hjertesaker.

Du må ha vært en wannabe-struts om du ikke har fått med deg at Frp over tid har svelget kameler på størrelse med overvektige neshorn, men at det berømmelige begeret rant over da regjeringen hentet hjem IS-kvinnen med barn. Frp velger da det eneste innbarka Frp-velgere har sagt lenge; “Vi vil ikke være med på dette lengre, gå ut av regjering”.

Det skjedde nå.

Det tok vel omtrent 12 og et halvt minutt etter offentliggjøringen før Frp kunngjorde at “joda, vi var i regjering og det er endel saker vi fortsatt vil kjempe for, men feks Krf kan bare drite i det vetoet de fikk trumfet igjennom mht kropp etc.”.

I timene etter pressekonferansen måtte Lysbakken hjem og slifte boxer fem ganger fordi han rett og slett hadde orgasmiske timer på twitter. Moxnes ikke fullt så entusiastisk men jeg tror han måtte tørke litt han også. Men Moxnes var som vanlig mer opptatt av å sutre om at det finnes millionærer i Norge enn å egentlig bry seg om denne saken.

 

Hva skjer videre?

Jeg tipper at alt Krf fikk stoppet med sitt veto vil bli reversert ihht Frp’s handlingsprogram. Krf har vetoet inn et kristent livssyn i politikken som skal gjelde alle som ikke er kristne også. Jeg har ikke noe imot kristne personer… men det har ikke noe i politikken å gjøre.

Lysbakken og Moxnes fortsetter nok sine populist-liv på twitter og i riksmedia. Støre fortsetter sitt tåkefyrste-liv som leder for arrogansepartiet med hjelp av Tadjik som tror hun er messias i politikken. Mdg fortsetter sin dommedagsprofesi-politikk som vil ta livet av Norge på ett år om de kommer til makten.

Krf snakker allerede om å hente inn igjen glad-kristen-humorist-politikeren Hareide for å få litt fart i partiet igjen. Ropstad som jo har gått etter kvinners rettigheter som løpegutt for bibelbelte-entusiaster er like karismatisk som en melkekartong. Kvinner har vært redde: Kommer abortsaken totalt på bordet igjen? Har Ropstad allerede klar en nemd med bibelbelte-kompiser som skal være gud og jesus i en nemd slik vi hadde i gamle dager? Sitter de allerede klare med hvite frakker, pipe og en masse fordømmelse?

Det er lett å huske at i et intervju med Fredrik Solvang på Nrk så svarte Ropstad mer ullent enn nyplukka bomull da Solvang forgjeves forsøkte å få Ropstad til å svare på utsagnet “jeg vil løfte frem ekteskapet i mitt arbeid for barna”, og om dette da ville bli løftet frem med noen negativ påvirkning på andre konstellasjoner enn mann-kvinne.

Det tok altså Ropstad en dag, 1 dag, å bli en total svada og tåkeprater. Den ærlige kristne mannen snakket beint frem mer tåkete enn Støre på sitt verste; “jeg er valgt inn som barne-og familieminister og skal jobbe for barnas beste” satt han altså og sa på tv, om og om igjen, når alle, absolutt alle, vet at mannen ikke har noe til overs for homofile, lesbiske eller andre som fraviker den oppleste og vedtatte kristne oppfattelsen av hva som er riktig.

Det da å tro at mannen og hans håndplukkede halleluja-team på stortinget ville likestille mann-kvinne med mann-mann og kvinne-kvinne er som å tro på julenissen, påskeharen, tann-feen, gud og jesus på en gang.

Alle disse greiene tror og håper jeg nå den nye politiske situasjonen tar hånd om.

 

Jeg klarer heller ikke la være å tenke at det i de indre gemakker i Frp nå summer av

“fy f***, nå skal vi lage helvete for alle de små miniputt-partiene som har jobba mot oss konstant”..

“Nå blir det hevn”…

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg