Hvem skulle trodd at vi klemme-skye ble forbilder?

“Halla” og et lite nikk viser seg å være medisinen

Hvor mange ganger jeg har stått i møte med folk jeg ikke kjenner spesielt godt og følt frykt og sosial angst når jeg ser de foran meg klemme og si hei aner jeg ikke, men den tiden kan jeg med glede si er nå forbi. Nå kan jeg i all fremtid, selv etter denne pandemien er bekjempet, stå med rak rygg og vite at jeg, eller et eller annet gen inni meg, hadde rett hele tiden.

Nå er jo anbefalt, og påbudt adferd, å ikke klemme, vel andre enn dine nærmeste da selvsagt.

 

Null stress:

Dette viser seg jo å være ekstremt lett å overholde for oss klemme-skye. Vårt sedvanlige “halla” medfulgt av et lite nikk lever videre totalt upåvirket av virus eller smitte av noe slag. Du skal nikke ganske hardt om snørrdråpen fra nesetippen fyker flere meter avgårde og treffer noen… da må i såfall dråpen ha samme forklaring som den berømmelig spytt-klysen i en Seinfeld-episode.

Aldri mer trenger jeg tenke og gruble på “skal, skal ikke” klemme når noen kommer på besøk, når jeg drar i besøk, når jeg treffer noen eller noe sånt. “halla” holder i massevis og alle kommer til å skjønne og ha forståelse for det.

Jeg gir herved skiltmakere en ide: lag skilter vi kan sette på huset ved utgansdøra:

“Her hilser vi corona-style”..

Det er selvsagt ikke slik at man må si “halla”.. Det er mange ting man kan si som betyr det samme. “hei”, “hei-hei”, “hallo” osv..

Det viktigste er at vi klemme-skye nå slipper angsten og frykten for klemmingen.

 

En annen stor gevinst her er at man for all fremtid (forhåpentligvis) nå slipper all angst, frykt, ubehagelighet, klomsing, nesekræsjing, etc i forbindelse med å møte på folkegrupper som driver med alt fra 2 til 4 “susser” på kinnet ved hilsing. Er det høyre-venstre? Venstre-høyre? Høyre-venstre-høyre? Venstre-høyre-venstre-høyre?

Dette er lett nå:  “Sorry, jeg hilser corona-style”. “halla”…

 

 

Når jeg først har oppmerksomheten; Kan vi bli enige om noe nå?

Kan vi feks slutte å dele den “det er ikke så rart folk hamstrer doruller… for når en nyser driter 10 stk i buksa”.. Den var morsom da de 10 første delte den, men nå, til deg som logger på Facebook og lignende for første gang i denne krisetiden.. Vi har sett den før.

Kan vi forresten bli enige om det heter corona eller korona?

Kan vi også bli enige om å slutte å dele alle former for tilbedelse av doruller… som “my precious” bildet fra Ringenes Herre for eksempel… når 5 tusen har delt det bildet er det ikke nytt lenger..

Kan vi slutte å dele den “Jeg kjeder meg ikke altså, men er bare litt overrasket over at det er 57698 riskorn i den ene pakka og 57869  i en annen”…

Kan vi også slutte å dele den “De gale personene man leste om i matteboken på barneskolen som kjøpte 35 brød, 24 meloner og 52 doruller; De finnes på ordentlig”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg