Kan vi vær så snill gå tilbake til “hallo” og et lite nikk?

Fordi “Hallo” og et lite nikk viste seg å være medisinen

Hvor mange ganger jeg har møtt folk jeg ikke kjenner spesielt godt og følt frykt og sosial angst når jeg ser de foran meg klemme og si hei aner jeg ikke, men den tiden var forbi, trodde jeg. Jeg var overbevist om at alt som hadde med klemming etc var over nå og at jeg i all fremtid, selv etter denne pandemien er bekjempet, ville kunne stå med rak rygg og vite at et eller annet gen inni meg hadde rett hele tiden.

Anbefalt, og til tider påbudt adferd, var å ikke klemme, vel andre enn dine nærmeste da selvsagt. Dette sammen med avstand og lite festing etc gjorde jo at vi fikk kontroll på smitten.

Null stress:

Denne ikke-klemmingen jeg vil tilbake til sammen med mye mindre festing og folkeansamlinger viste seg jo å være ekstremt lett å overholde for oss klemme-skye. Vårt sedvanlige “halla” medfulgt av et lite nikk lever videre totalt upåvirket av virus eller smitte av noe slag. Du skal nikke ganske hardt om snørrdråpen fra nesetippen fyker flere meter avgårde og treffer noen.

Ved å innføre anti-klemming trenger jeg aldri mer tenke og gruble på skal/skal ikke klemme når noen kommer på besøk, når jeg drar i besøk, når jeg treffer noen eller noe sånt. “halla” holder i massevis og alle kommer til å skjønne og ha forståelse for det.

Jeg gir herved skiltmakere en ide: lag skilter vi kan sette på huset ved utgangsdøra:

“Her hilser vi corona-style”..

Det er selvsagt ikke slik at man må si “halla”.. Det er mange ting man kan si som betyr det samme. “hei”, “hei-hei”, “hallo” osv..

Det viktigste er at vi klemme-skye slipper angsten og frykten for klemmingen.

En annen stor gevinst her er at man for all fremtid (forhåpentligvis) nå slipper all angst, frykt, ubehagelighet, klomsing, nesekræsjing, etc i forbindelse med å møte på folkegrupper som driver med alt fra 2 til 4 “susser” på kinnet ved hilsing. Er det høyre-venstre? Venstre-høyre? Høyre-venstre-høyre? Venstre-høyre-venstre-høyre?

Dette er lett nå:

Sorry, jeg hilser corona-style”.

“halla”…

 

Og når det er sagt:

Det begynner å bli lenge siden mars.. så det er kanskje greit med en oppfriskning på koronasymptomer slik at dere pappskaller, idioter, døgenikter, hengeromper og andre forbanna toskeskaller som driter i alle smittevernsregler kanskje kan skjønne selv at dere er smittet og holder dere hjemme.

Det er ikke til å unngå at man kanskje blir litt kulerund i gluggene, forvirret mer enn før, litt løs i magen og sliten i hue av å lete etter korrekt informasjon på symptomene for Korona-viruset i kroppen.

I tillegg er det “slitsomt” å bli bombardert med alle dødstallene hele tiden. Jada, jeg vet, man skal jo følge med på det også, men det blir etter hvert som nyhetene fra midtøsten ble på sitt verste, man hørte bla-bla-bla-bla-selvmordsbomber-bla-bla-bla-bla, og nå sport.

 

Derfor har jeg gleden av å ha samlet dette på ett sted:

De vanligste symptomer som trekkes frem er feber, trøtthets/sykdomsfølelse og tørrhoste.

(kan jo være hva som helst egentlig)

Andre trekker også frem tung pust og muskelsmerter som vanlig symptomer.

(hatt mye korona på trening ser jeg)

Atter andre trekker frem slimhoste, blodig opphostet slim, frysninger, hodepine, svimmelhet, frostanfall, sår hals, rennende nese, uvelhet, diare og smerter i korsryggen.

(tar du vekk slim-greiene her så minner jo dette sterkt om en helt vanlig søndag etter to dager på fylla dette).

 

Enda noen igjen trekker frem tung pust ved anstrengelser  – etter hvert også ved hvile, brystsmerter, åndenød som trenger oksygentilførsel samt alvorlig lungesvikt som kan føre til død.

(det siste her er jo en meget sterk indikasjon på at det er noe som ikke er helt i vater i kroppen spør du meg)

Det trekkes også frem at smak- og luktesans blir borte.

(kan være en fordel når enkelte i husholdningen som ikke lager mat til vanlig skal kokkelere)

Akutte magesmerter blir nevnt.

(som en følge av punktet over?)

Det samme blir øyekatarr.

(det er no drit… for da må du smøre shait på øya…guffent ass)

 

Vel:

Hvis man så også drar med seg de mest åpenbare vanlige folkesymptomene som bustete hår, flass, stive skuldre, skjegg og uønsket hårvekst rundt på kroppen, inngrodde tånegler, vannblemmer, bilringer, navlelo, vondt i viljen, grandiosa til middag, vondt i øra, dårlig råd, tom vinkartong, hamstring samt kommentarfeltsinne- og ekspertise… ja da har du den komplette listen på korona-symptomer.

 

Værsågod! 

 

Les: Drit i forskere og Folkehelseinstituttet; Det er i kommentarfeltet ekspertisen er!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg