Drit i forskere og Folkehelseinstituttet; Det er i kommentarfeltet ekspertisen er.

Vi kan like godt gjøre som Trump; spark alle sammen!

Hva i all verden skal det norske folk og samfunn egentlig med forskere og andre dyktige eksperter på smittebekjempelse etc, inklusive ansatte i Folkehelseinstituttet når vi har hundre- ja kanskje tusenvis av korona- og covid-19 eksperter sittende rundt i de tusen norske hjem.

Vi er ikke mer enn et tastetrykk unna løsningen på nær sagt alle problemer og tematikker i forbindelse med bekjemping av særlig spredning. En korona-vaksine er nok ikke så langt unna den heller, folket fra livets harde skole har nok kokt opp ett eller annet som presenteres snart.

Regjeringen blir i denne saken litt som dommere er i sport. Det går ikke an at alle blir fornøyd.

Det vi alltid være noen som er imot, noen som er for, noen som synes det blir gjort for lite, noen som synes det blir gjort for mye, noen som synes at de som synes motsatt er tullinger og noen som synes det som blir gjort helt sikkert er en gjennomtenkt greie nøye vurdert med sine “pros and cons” og dermed følger det som blir gjort.

Men, kommentarfeltekspertene gir seg ikke. De vet best. Selv om de i det samme kommentarfelt krangler med de samme om og om igjen, også om tiltak som har vært gjort og virket, så gir de seg ikke. De vet best. Ikke forskerne. Ikke ekspertene. Ikke legene. Ikke Folkehelseinstituttet. De. Kommentarfeltekspertisen.

Jeg skal innrømme at jeg i starten av denne corona-pandemien nok tenkte som så veldig mange andre at “er det mulig å bli mer hysterisk nå på grunn av et type influensavirus?”, men det tok faktisk ikke lang tid før situasjonen sank inn og jeg begynte bli kritisk til egen oppførsel og desto mer kritisk til andres absolutte hårreisende tankeløse vandel på tross av alle formaninger og oppfordringer fra myndigheter og helsepersonell.

 

Hvor dum går den an å bli?

“kan jo bare dra hjem når man merker noe” leste jeg en kommentarfeltkriger sa. Vel, kanskje kan man det, men hvor mange av hyttefolk reiser hjem fordi ungen er litt snørrete? Hvor mange reiser hjem når man selv snufser litt? Ingen, garantert… og da er det gjort.

 

Faen altså folkens i kommentarfelt

-slutt å mase om den jævla hytta

-slutt å jogge/trene der det er masse andre folk

-slutt å samle dere i folkemengder

-slutt å bryt dere inn i idrettsparker/på fotballbaner

-slutt å gå på kafe uten å overholde avstandsregler

-slutt å tenke bare på deg, og begynn tenke på alles helse

-slutt å stritte imot råd og regler vi nå har fått

 

Du er faktisk ikke den eneste som har lyst å gå tilbake til det normale livet. Du er ikke den eneste som har lyst å gå på jobb, kafe, trening, pub, etc. Du er ikke den eneste som har lyst å dra på ferie, på hytta, i bakken, etc. Du er ikke den eneste som har lyst å fra på svømming, i badstu, i lekeland, etc.

Men det kan DU ikke nå. Nå må vi få stoppa denne dritten, og det gjør vi best med å være asosiale og hjemme en stund til.

Som vi har blitt fortalt.

Slutt å være så forbanna egoistiske og egosentrerte.

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg