Krigen om solsenger og parasoll

Chartertur…

Frem mot en ferie gleder man seg til å endelig komme i varmen. Endelig få litt sol på kroppen. Endelig kunne tusle rundt i shorts og slippers hele dagen uten å oppleve straks-høst idet sola dukker ned i horisonten. Fremfor alt å endelig kunne sove bittelitt lenger på morgenen siden det tross alt er ferie.

Men slik er det jo ikke.

Sol, shorts, varme, slippers og alt det der er helt ok. Men, det å sove lenger på morgenen kan du rett og slett (her tar jeg i litt) drite i!

Krigen om solsenger og parasoll starter 06 på morgenen. En av oss må opp og ut omtrent klokka 06 og kreve vår solseng med pålegging av håndkle om vi i det hele tatt skal få plass rundt bassenget.

Kommer du dinglende ned klokka 07 er det flaks om du i det hele tatt ser en solseng uten håndkle på. Kommer du senere enn det er det bare å ty til stoler og en og annen slenger av en solseng som blir ledig.

Opp må man. Ut med håndkle og så sette alt inn på at det står der etter frokost er inntatt et par timer senere.

Krigen om solsenger er no forbanna møl. Det skulle ikke vært lov noe sted å legge ut 7 håndkler etter hverandre klokka 05.30 og så komme dinglende klokka 11.00.

Småbarnsforeldre kommer med hele følget og stæsjet og må bare snu. På tross av 50 «ledige» seter rundt barnedelen av bassenget er det null sjanse på grunn av folka som er oppe 05.30, tar en seng, en tur til sentrum, sover litt, og så skal ligge ved bassenget på ettermiddagen.

Håpløst opplegg som alle hoteller bør avskaffe. Basseng-området bør ikke åpne engang før 08… og da kun for de som skal være der og bade/sole seg.

For oss som ikke er avhengige av solseng klass ved bassengkanten er det litt, men bare bittelitt, greiere å finne en solseng, men for de med barn er håpløst.

Takk for meg.

 

 

 

 

 

2 kommentarer
  1. Ikke vær sånn pusling…kast håndkle til vanns og legg deg. Se hva som skjer. Plutselig så setter du en standard alle er enige i…..

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg