Kristen homofil trygda Mdg-velger? Da sliter du!

Har familien dieselbil med piggdekk og jobber i oljebransjen i tillegg er du så lav på rangstigen i Norge at du egentlig bør gå i hi..og hvert fall sitte inne med gardinene trukket for mens du skammer.

Det er knapt noen som leer på et øyelokk lenger når korrupsjons-Jensen sin sak skal opp for retten igjen. Ei heller da moske-Manshaus Bærum-blærum gjør nazi-hilsen i rettssalen.

Nope..

Det som virkelig preger nyhetene nå er selvsagt Nav-skandalen. En skandale som startet med rødgrønn regjerings innførsel av regelverk, og blåblå regjerings videreførsel. At det er blåblå som regjerer nå når skandalen oppdages melkes jo til siste dråpe av skrikabøtte-Lysbakken og opportunist-Moxnes til tross for at Lysbakken var med på å innføre ordningen og håndhevelse i strid med EØS-reglene. Det snodige i hele saken er jo at det kommer frem at EØS loven går foran Norsk lov… gjelder det andre lover og..?

En annen ting i media er homofili-frelsingen kristne skal drive med. De samme mennesker som altså predikerer at man skal følge Jesu ord og være tro mot bibelen er altså de samme folka som tar 100 meter flygefart med høye kneløft og liten trampoline på enden og hopper bukk og strikk over det faktum at “du skal ikke dømme andre”. De samme kristne som altså er så medmenneskelige at det er litt vondt helt inn kaviarstjerna på oss normale folk mener at små barn på barnehjem i feks Romania har det bedre med å råtne på de barnehjemmene enn å bli adopterte av 2 stk menn eller 2 stk damer i kjærlige trygge forhold.

Det må være litt vondt å være hipster-velger for Mdg også i disse dager. Frelseren over alle frelsere Lan Marie Berg viser at hun har null peil på mer eller mindre noe som helst av det som har med arbeidsliv å gjøre. Snart 6 millioner brudd på det som kan brytes i arbeidsmiljøloven og ande lover i arbeidslivet viser jo at disse hipster-broilerne fra indre Grünerløkka aldri skulle fått mer verv enn biljardansvarlig på fritidsklubben…og hvertfall ikke fått leke politikere med makt i Oslo.

 

Det verste må jo da være å være kristen homofil i homofilt samliv som ønsker å adoptere. Skulle du i tillegg være trygda og Mdg-velger på tross av å ha dieselbil med piggdekk fordi familien har luksushytte på Geilo bygd av importerte Latviere og betjent av 4 au pairer fra Kongo..

Ja, da sliter du…

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg