Kristoffer Melin ikke lenger i Panthers-drakt

Da er altså tiden kommet. Tiden jeg egentlig ikke så for meg. #92 Kristoffer Melin tar med seg familien og flytter til Sverige og Mora etter 9 sesonger i Norge og Ringerike

Foto: Sofie Alexandra Kitterød

 

Kristoffer Melin, nummer 92, skal altså ikke lenger spille for Ringerike Panthers. Han, samboer Katrine og deres datter Alva skal nå begynne en ny tilværelse nærmere Kristoffers familie i Sverige.

Det har blitt nærmere 300 matcher i Ringerike-drakt for Kristoffer etter at han og kompis Jonas Westman dukket opp i Hønefoss for ca 10 år siden. På disse kampene har han sanket over 300 poeng. Hvor mange dropper Kristoffer har vunnet og satt opp gode sjanser for Ringerike er sikkert å finne i statistikker også, det må være tusenvis.

Ringerike mister en 100% lagspiller nå. En spiller som satt lag og klubb foran, og var med å bidro til mye av suksessen Ringerike har hatt opp igjennom årene. Viktige mål er scoret, gode defensive jobber er gjort, og atskillige smeller tatt for laget. Det har vært noen skader som har holdt Kristoffer utenfor i perioder, men med et smil om munnen bidro han da også.

Det blir rart  ikke se #92 på isen når Ringerike Panthers spiller kamper. Det blir rart å ikke høre Katrines stemme på tribunen. Det blir rart å ikke få korreks på messenger fra tribunen når vi en sjelden gang tar feil.. og Katrine har rett. Det blir rart å ikke støte på Kristoffer i gangene i Schjongshallen som jeg har gjort så mange ganger og slått av en prat om matcher.. både 1-div, 6-div og oldboys 🙂

Det er nemlig slik #92 Melin har satt sitt merke på Ringerike og personifisert hvordan klubben ønsker at spillerne i denne klubben skal være mot alle de som ser opp til de som forbilder, eller mot alle de som jobber rundt laget frivillig for at laget skal kunne gjøre det best mulig.

Jeg er glad for å ha opplevd Kristoffer Melin som spiller på 1-divisjonslaget. Jeg er også glad for å ha opplevd han som en klubbspiller som spurte om å få være med på sommer-hockeyen vi på oldboys/6-div drev på med da det var off-season for prestasjon. Et stor smil, mye latter, glede og innsats på vårt nivå var null problem. Der skal forøvrig mange av gutta ha mye skryt, Bjørnstad, Adolfsen, Dalen, osv.. Vi håper den tiden snart igjen kommer da vi deler rødt/blått og alle kan briljere sammen på sommeren.

 

Lykke til i Sverige og Mora #92 Melin.

Takk for alt du har bidratt med i 9 sesonger her på Ringerike 🙂

 

ps! Husk å ta med hockeyutstyr når dere skal på ferie hit på sommeren..

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg