Manglerud ned i 2 div; Velkommen Comet

Det gikk som det egentlig måtte gå. Manglerud Star sendes ned i 2-divisjon, og Comet tilbys jo da plassen fordi de ble nummer 3 i kvalifiseringen. Comet har styrevedtak på å si ja hvis det skulle skje, så da er det ikke annet å gjøre enn å si velkommen til Comet i elitedivisjonen.

Jeg hadde aldri noe tro på at Manglerud Star sin anke skulle gå igjennom, og det gjorde den heller ikke.. med høye kneløft… etter hva jeg kan lese meg til. Anken måtte vel, slik jeg forstår anker, forholde seg til hvordan Forbundet behandlet lisenssøknaden.. og sånn sett ikke hvor mye penger man er lovet/har fått tak i etter avslaget.

Nå er det uansett oppe og avgjort.

Neste års eliteserie blir jo da bestående av:

Stavanger

Storhamar

Sparta

Vålerenga

Frisk Asker

Stjernen

Lillehammer

Ringerike

Lørenskog

Comet

 

Det vil vel ikke komme som noen overraskelse om det nok en sesong skilles ut 3 eller 4 lag i bunn og da følgelig 6-7 lag i toppen som kjemper om de 4 gjeveste plassene til sluttspillet.

Det blir vel gjerne de vanlige i toppen igjen. Storhamar, Stavanger, Vålerenga havner stor sett alltid oppe der. Sparta og Stjernen har også meldt seg på de siste år.. men jeg registrerer at enkelte er litt skeptiske til overganger så langt i Østfold, og kanskje vil Frisk Asker og Lillehammer kneppe innpå enda mer denne sesongen?

Lillehammer har som kjent fikset og ordnet, og har pr i dag en tropp (på eliteprospects) på 2 målvakter, 12 backer og 13 forwards.

Ringerike med 2 stk 2003 målvakter, 4 stk backer og 9 løpere så langt. Supporterne på Hønefoss venter nok veldig nå på back 5,6,7, gjerne en av de med rutine og kvaliteter blant annet i PP,  samt noe krydder på løpersiden.

Offentliggjort tropp på Lørenskog er så langt 1 målvakt, 4 backer og 5 løpere. 1 stk løper født før 2000.. (1999), resten er 2001-2003.

Comet har tilnærmet full tropp på papiret. 3 målvakter, 7 backer, og 10 forwards. Det skal vel gjerne inn en 3-4 forwards til før troppen er fulltallig.

 

Ringerike har jo nå fått litt elite-rutine mht gjennomføring av sesong. Jeg ønsker Lørenskog og Comet lykke til i arbeidet med forberedelser til neste sesong. Det er ikke bare på spiller- og økonomi- siden man må opp i ringa. Det kreves mer i administrasjon, gjennomføring, kontroll, profesjonalitet i ledd man kanskje tidligere tok litt på hælen.

Bare noe så enkelt som at målkameraer fra Grunerhallen og Manglerudhallen skal flyttes og henges opp i nye haller kommer som julekvelden på kjerringa om man ikke “maser litt” på TV2. Husk også at det kreves mer datalinjer neste sesong… Det er ikke alltid alle sendinger har gått som smurt fra alle steder.

Flere folk som kan bekle “live-føring”, telling skudd, regge TOI, etc.. og ikke minst et par stk som lærer seg målkamera etc.. så ikke dommerne står og venter “et kvarter” hver gang en situasjon skal sees på.

Mitt råd: Ikke se på dette for første gang på første treningskamp 🙂

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg