Når man bare rett og slett blir forbanna

Eller i hvertfall meget irritert. Det finnes rett og slett for mange idioter der ute!

Noen av de faste leserne har fått med seg noe av dette før, men da man er irritert så er man irritert, og da synes undertegnede at flere fortjener å få ta del i et innlegg der det er fullt lovlig på slutten å kommentere med sine egne hverdagslige irritasjoner.

Nåvel:

Det er ikke sjelden at jeg lar meg hisse opp over ting i dagliglivet, dog uten at det går utover andre eller egentlig er  i nærheten av hjerteinfarkt-nivå. Dette handler mer om kokkos-handlinger og væremåter som får noen og enhver til å nærmest bestille time hos nærmeste boksestudio, nappe med seg synderen og nibanke skiten utav den eller de som så inderlig fortjener pryl, dask og en lett strak høyre for å forstå og forbedre sin oppførsel.

60-90 sjåføren. Denne elskelige personen som ligger i 90 på sletta og bremser ned til 60 i svingen. Aaaaaargh! Jeg lå bak en sånn en i to timer engang på en svingete veg. Da jeg endelig kom forbi var unga sultne og vi måtte stoppe.

Mannlige mosjonssyklister som ligger 2-3 i bredden og ikke viser antydning til å gjøre noe med det. I min rettferdige verden ville det vært lov å “ta de med bakdøra”, og dessuten; se til helvete å kjøp en sykkeldress som passer… sprengte pølseskinn kan vi se hjemme til middag.

Mopedister som ligger midti veibanen i 40 km/t i 60-70-80 soner. Hvem i svarte fant ut at dette var lurt…??

Swiffer/Jif-mopp møkkaprodukter. Du kan ikke vaske et møkkete gulv med en sånn klut. Drittreklame.

Folk som går i veien flere ganger på butikken, og stiller vogna på tvers da de skal lese innholdsfortegnelsen på melk. Det finnes nå et eget folkeslag som går i veien på butikken, fortau og kjøpesenter..

Mosjonister i langrennsløypa som ikke kan gå på ski pga et lite fotspor, hundespor eller hestespor i løypa. Tråkk din egen jævla løype i skauen da vel.

Realityfolk som sutrer i showet eller i media i ettertid av deltakelsen. Sutre..det var så slitsomt… sutre…jeg fikk ikke pussa tenna… sutre…hvor er rettetanga mi…sutre…familien min blir så skuffa over at jeg hadde sex på tv…sutre sutre sutre….

Fotballkommentatorer som hauser opp alt mulig som skjer:  “å se den delikate hælpasningen.”…da spiller snubler i ballen… “å se det skuddet i krysset” da ballen går inn i mål 1 meter over bakken.

At Politiet kobler inn SEFO…..hahahahahahaha.

Fotballtrenere i Tippeligaen som, bare en spiller klarer å dempe ballen og skyte uten å miste ballen 3 meter unna først, utnevner spilleren til Norges neste superstjerne…

Sjåfører som kjører bil med blinklyset på. Fik og deng !!! Jeg vet at det var veldig vanlig for de fornemme fruer å henge håndveska si på choken i bilen i eldre tider. Noen må forklare at det kan man ikke gjøre på blinklys-hendelen.

Amerikanere som snakker om å være nude….og så er undertøyet på. Da er du ikke nude!

Gamlinger som vinner i lotto…..sukk…. Alle skal male låven… eller noe annet rask…

Sjåfører som kjører sakte i tunneller…. DET ER ÅPNING I ANDRE ENDEN…!!!!!!!!!

Politikere som sier “dette skal vi ta tak i”….

Ja.. da er det bare å pepre kommentarfeltet med hva dere finner lett irriterende… !

Les forøvrig også veldig gjerne : Folkeaksjonen for folkeskikk, som er en samling av tekster mange burde lese og ta til seg.

 

Etter denne utblåsingen….så passer det selvsagt med en:

2 kommentarer
  1. Jeg tror jeg blir forbanna av reklamen de legger bak sidene her..denne splittingen av bloggsidene overalt er til å bli sprø av. Samme på sol.no. Må jeg se Biola i alle fargevarianter på hver eneste side dag ut og dag inn? Det hadde vært bedre med en cookie som avviste når man har sett den en gang pr døgn, f.eks. Enda verre er når de har inne sånn splittende reklame for Klarna eller Norwegian, for begge de får nettleseren til å fryse ( Safari på ipad). Biolareklamen gjør ikke det da..merkelig nok.

   Og så den der” det oppstod feil på nettsiden, så den lastes på nytt”. Det går igjen hos enkelte bloggere, så her vet jeg ikke om de gjør noe gæli eller hva det er. For store bilder som laster seigt som tjære…en blogger hopper jeg over pga det der. Nevner ikke navn.

   Sånn, jeg kunne sikkert kommet på mye mer, men det får holde. 🙂

   1. Reklamen på min side, og helt sikkert ganske mange andre som ikke lever av dette, er standardreklame helt og holdent styrt av eierne/drifterne av blogg-plattformen. Altså ikke noe jeg legger inn selv.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg