Norge avverger ingen global klimakrise

Derimot skaper den grønne linje et overklassesamfunn i Norge om de får det som de vil

Når man vet at Norge står for ca 0,1% eller noe sånt av verdens klimagassutslipp så blir det innimellom ganske dumt å høre diverse stortingspolitikere snakke varmt om det ene og det andre livsnødvendige tiltaket vi her oppe i steinrøysa absolutt må gjøre for å stoppe verdens klimakrise.

Det er nå så. Vi lever i et land der storbyene har et kollektivtilbud og resten av landet ikke. Det ser de grønne forkjemperne tydeligvis ikke. De beleirer byer med bomringer og bruker således tvang og straff for å få gjennom sine kampsaker. Noe av det siste man har kommet med fra den kanten er “flyskam”. Rett og slett at vi skal og burde skamme oss over å fly så mye som vi gjør.

Det aller siste utspillet fra grønn side er flykvoter. De mener at hver nordmann burde få tildelt 2 flyturer pr år i kvote og så kan man gjøre som man vil med den kvoten.

På samme måte som man altså struper inn mulighetene de med dårlig råd har i byene pga bomringene, ønsker man da også med et slik forslag å sørge for at de med dårlig råd heller ikke skal komme seg noe sted med fly. For hva ville skjedd om den grønne linjen fikk gjennom dette, jo flyturer ville bli valuta. Rike privatpersoner og firmaer ville kjøpe flyturer over en lav sko fra de “fattige” og sånn sett hjulpet de litt hvert år økonomisk, men med det litt morsomme resultatet at utslippet ville forbli det samme.

Dette føyer seg inn i alle andre tiltak der det synes å være en sannhet i at “Det er greit å forurense så mye du bare vil….sålenge du betaler for det”…

Jeg ser med gru for meg et Norge der de mest fanatiske grønne får sine forslag igjennom. Det vil bli et overklassesamfunn der de rike kan stort sett gjøre som de vil, mens de med lave og vanlige inntekter må holde seg på sin plass fordi det er for dyrt å gjøre noe annet. Sånn sett er det kanskje like greit at MDG i Oslo vil lage 15 lekeplasser i Oslo sentrum… for de som bor der kommer høyst sannsynlig ikke til å ha råd til å gjøre noe annet enn å være hjemme.

 

Nåvel..

Jeg mener helt seriøst at miljøforkjemere etc ville kommet mye mer frem med sine saker og fått mye mer gjennomslag i folket om man luket vekk det folk flest mener er tåpelige forslag og uttalelser. Det samme gjelder egentlig for politikere i debatter. Man burde egentlig hatt prikker-straff i debatter på tv. 7 prikker og du er ut av debatten. En politiker som Lysbakken ville for eksempel fått to prikker hver gang han sa “ta fra de rike”.  Alle politikerne fikk en en prikk hver gang de snakket nedsettende om andre partiers politikk istdenfor klargjørng av sin egen, etc

 

Så;

Om du vil at det kun er de rikeste i Norge som skal kunne kjøre bil i og rundt storbyene så er det bare å stemme grønt. Om du vil at det kun er de rike som skal få fly rundt omkring i verden så stemmer du grønt.

 

Forresten…

-hvis man blir flydd i ambulansefly…har man da brukt opp kvoten sin?

-skal man få kjøpe kvota si når man bruker kvoten sin?

-skal det opprettes en kvotebank som holder orden på kjøp og salg av kvoter?

-blir det privatkvoter OG kvoter innenfor firma eller er det pr personnummer som tenkes?

-kan man overføre kvote til neste år?

-kan man feks sette kvoten til ungene inn på  kvotekonto som de så får på 18-årsdagen?

-hvis noen fra nord-norge skal til syden.. og må fly til Gardermoen først…hva da?

-hvis det mellomlandes av en eller annen grunn..telles det da som 2 turer og du kommer deg bare en vei?

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg