Norske straffer altfor milde for overgrep mot barn

3 år for systematisk misbruk av baby og små barn

Det skjer igjen og igjen. Misbrukere blir tatt for grove overgrep og får nærmest en hånlig liten straff.

«Retten har i skjerpende retning vektlagt at det er tale om grove seksuelle overgrep begått mot et svært lite og forsvarsløst barn…overgrepene mot NN har et visst voldselement ved at tiltalte holder henne fast under overgrepene og at NN forsøker å vri seg unna…»

(sitat NRK.no)

3 år fikk denne mannen. 3 år for å ødelegge sin niese og hennes venninne, dvs datteren til et vennepar. Han filmet misbruket også.

 

Slike hånlig lave straffer er dessverre ikke noe nytt

Jeg skjønner ikke logikken i straff for noe av det verste man kan gjøre.

En av de tingene som forundrer meg i dagens Norge er straffeutmålingen i forskjellige typer av kriminalitet. Jeg tror ikke jeg er den eneste heller.

Jeg ser med undring på vinningskriminelle som dømmes til 2-3 mnd fengsel for oppsamlet 70 lovbrudd, mens andre lovlydige borgere som driter seg ut bak rattet dømmes til 1 mnd første gang de gjør noe galt. I mitt hode burde hvert av de 70 lovbruddene gis sin straff og så legge sammen til slutt, ingen rabatt.

Jeg ser folk som prøver snyte staten for penger og dømmes som om de har tatt livet av hele toll- og avgiftsdepartementet. Ingen mildhet vises fra Norge ved økonomisk krøll, da skal du tas. (med mindre du har sittet på Stortinget da.. da har du ikke forstått reglene).

Jeg ser folk som dømmes for vold og drap. De får sine fengselsstraffer. Det er nå greit nok. Voldsdommer er for lave de også i mine øyne, men de får nå hvert fall sin straff.

 

Men:

Så kommer vi til det som er komplett uforståelig for meg og mange.

Straff for voldtekt og straff for misbruk av barn.

Jeg skrev denne saken: KLIKK HER som omhandler en 32 åring som blant annet utførte overgrep på en baby, noe som var planlagt allerede før fødselen var gjort.

Han ble altså dømt til forvaring i 9 år med minstetid på 6 år.

Den mest “berømte” voldtektsmann i Norge er Julio Kopseng som som ble dømt til 21 års forvaring, med minstetid på 10 år, for voldtekt av et sted rundt 20 kvinner. Kvinner han dopet ned for å kunne voldta.

Det finnes noe som heter Barnas Trygghet som jobber med å avsløre pedofile som snakker med barn på nett og som forsøker å få istand treff formål misbruk. De forteller at de faktisk har tatt samme person om igjen, med ikke så lang tid imellom.

Noe som forteller hvert fall meg at straff for dette er altfor lav. Den er ikke preventiv, den skremmer ikke.

Vi har altså en som har dopet ned og voldtatt kvinner, fått norges strengeste straff, 21 års forvaring med minstetid 10 år, og sannsynligheten for at han kommer ut ansees som svært liten.

Så har vi en som har misbrukt barn på det groveste. Planlagt ødeleggelse av liv. De fant også filmer og bilder som bare underbygger et sinn så sjukt at det er nesten ikke til å fatte. Han fikk 3 år…

 

Nei:

I mine øyne er de som voldtar sjuke i hue, og bør sitte lenge inne.

De som misbruker og voldtar barn.. de er enda sjukere i hue og bør bare bli sittende.

Sorry, men i disse sakene har jeg ingen tro på den norske rehabiliteringstanken.

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg