Mye skam i Norge.. men ikke for voldtekt av barn tydeligvis

Det er ikke måte på hva slags skam vi i Norge skal føle i hverdagen.

Vi skal skamme oss over å kjøre bil selv om vi er helt avhengig av å bruke bilen for å nå barnehage/skole før egen jobb og vise versa på ettermiddagen.

Vi skal skamme oss konstant over å fly.. i jobb eller på en etterlengtet ferietur.

Vi skal skamme oss konstant over å spise kjøtt

Vi skal skamme oss konstant over landet vårt som henter opp olje

Vi skal skamme oss over nær sagt alt de grønne hipsterne ikke trenger i hverdagen.

Kort sagt skal vi skamme oss for det meste

Men;

Man skal tydeligvis ikke skamme seg veldig lenge over å voldta/utnytte barn seksuelt

 

I 2013 ble en 26-åring (han er altså nå 32) dømt til 9 års forvaring, med en minstetid på 6 år, i en av de groveste overgrepssaker noensinne her til lands. Nå skal han prøveløslates, selv om fagfolk er sterkt imot, men norsk rettsvesen mener noe annet.

Det startet med en jente på 12 som var savnet. Politiet sjekket pc’n hennes og oppdaget noe som til slutt gjorde at de avslørte et overgrepsnettverk. Det ble blant annet funnet film av en voksen mann ha oralsex med et spedbarn. Et kjærestepar ble dømt for å ha utsatt sine egne spedbarn for overgrep samt invitere andre til å gjøre det samme mens det ble filmet.

32-åringen ble dømt for voldtekt, seksuell omgang, av/med en 3 mnd, 3 MÅNEDER gammel babyjente. Voldtekt på en særlig krenkende måte og med forsett – en voldtekt planlagt allerede før jenta var født. Han ble også dømt for besittelse av 486 filmer og 6461 bilder som viser grove seksuelle overgrep mot barn.

 

Ærlig talt Norge:

Selv om minstetiden på 6 år var ferdig i august skal vi da for svarte ikke han denne figuren ut igjen i samfunnet. Han er tydeligvis like gæren i hue som ABB og skal og kan ikke slippes ut med mindre man har kastrert fyren. Norsk rettsvesen bruker psykologer og psykiatere andre for å se om han er på rehabiliteringens vei, formål slippe han ut igjen. De sakkyndige sier, og jeg siterer:

“Hans evne til å skjule sine avvikende seksuelle interesser og dyssosiale handlinger, og både fremstå og fungere tilnærmet normalt i samfunnet, er veldig bekymringsverdig”.

Og fortsatt vil norsk rettsvesen slippe han ut???

Dommerne var ikke enige. Satsadvokaten har ikke anket.

“siden han får oppfølging/behandling når han kommer ut vil han ha noen å snakke med om han får det vanskelig med seg selv” står det i dommen.

Ja, han kan sikkert ringe noen da.. og komme til sentralbordet.. slik ofrene for Nav-skandalen gjorde når de ringte telefonnummeret de fikk oppgitt.

“Han har sittet i 6 år. Flertallet av dommerne finner det sannsynlig at fengselsoppholdet har hatt en preventiv effekt på han” står det også.

Vel

KISS MY ASS

6 år.. Er det noen som skal skamme seg i dette landet så er det Norge og rettsvesenet. 6 små år for å ødelegge alle de ungene. 6 små år for å stappe pi**** i en 3 mnd gammel jentebaby.. Fy F***

“Brudd på vilkår for prøveløslatelse vil trolig, TROLIG, føre til at han blir satt i forvaring igjen”….. ????

Som pappa og menneske er det noe fundamentalt galt med hele denne saken.

 

Jeg mener:

Denne mannen skulle aldri noensinne få satt sine ben ut i samfunnet igjen. Han er dømt for så vanvittige greier at det nesten er umulig å forstå. De planla voldtekter av ufødte barn. Her er det ikke snakk om noe fylla-greier eller noe sånt. De planla å ødelegge mennesker fra fødsel av. På samme måte som ABB fortjener ikke denne mannen og hans likesinnede å komme ut. Hvorfor skal de det?

 

Er det noen som skal skamme seg i Norge i dag så er det de som bidrar til denne prøveløslatelsen. De som setter et menneske så blottet for normale følelser ut igjen i et samfunn. Det hjelper altså ikke at noen dommere tenker at “men han har jo sittet inne i 6 år og tenkt grundig over hva han har gjort”… Dette handler altså ikke om et drap gjort i affekt, eller en påkjørsel der man har blitt dømt for uaktsomt drap. Dette handler om systematisk planlegging av overgrep på babyer. Fy F***

 

Norsk rettsvesen: Dere er normalt bra, men i denne saken (og lignende om det finnes eller kommer flere):

SKAM DERE!!!

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg