Nyheter om corona bringer frem drittsekken i folk

Kommentarfelt syder over av besserwissere, dommere og bødler, og er nåtidens svar på inkvisisjonen

Idioter, pappskaller, imbesiler, tankeløse folk, tjukke i hue, går det an, burde visst bedre, etc etc etc..

Dette er bare småtteri og bittelitt av ting man kan lese om folk som ytrer seg, har gjort/opplevd noe, eller det rett og slett er en nyhetssak der kommentarfelt-krigeren kaster seg over tastaturet og spyr ut sin eder og galle.

Som et eksempel kan jeg bruke en sak og en overskrift i gårsdagens Ringerikes Blad:

«En smittet person reiste onsdag med buss mellom Hønefoss og Noresund. Nå bes alle som var på bussen å gå i karantene».

Så kommer da en kriger på banen :

«Går det an å være såå tjukk i hue???? Håper denne personen får en klekkelig bot!?👍🙏🤞 Kjenner jeg blir forbanna når jeg hører om slike tilfeller 😡😡😡«

Dette ville jo være en innafor reaksjon sånn sett om personen det gjaldt egentlig var i isolasjon eller på noen annen måte visste at h*n var smittet.

Men det visste h*n ikke.

Ringblad gikk faktisk til det skritt å skrive i kommentarfelt etter hvert at de ikke hadde noen grunn til å tro at personen visste om sin smitte da bussturen tur-retur ble tatt.

Slike reaksjoner ser man i hopetall i hvert eneste kommentarfelt i disse dager. Folk fyrer seg opp og skyter fra hofta. De gir pokker i om alle fakta er på bordet. I enkelte kommentarfelt er faktisk fakta å lese, men det gidder ikke disse krigerne å sjekke først. Her er det bare å spy ut eder og galle først.. for så å kanskje si unnskyld etterpå.

I Ringblad – saken over her ble damen med utbruddet (for det var en godt voksen dame) gjort oppmerksom på at det var jo en rimelig stor mulighet for at den smittede faktisk ikke visste det.. Da fornedret tastatur-krigeren seg til å si noe som at hun kunne si unnskyld akkurat i denne saken… til denne personen.. men at det ellers er mange idioter der ute.. Det hadde hun opplevd så mange ganger at det å fyre opp som hun gjorde var bare rett og rimelig.

Det er lov å sjekke først. Det er lov å tenke seg om en ekstra gang før man hamrer løs på tastaturet. Det er faktisk lov å tenke noe ala «er det noen som kommer til å få det bedre av at jeg skriver dette»..

Bruk hue!!

 

 

 

 

 

 

1 kommentar
  1. Sanne ord dette. Folk er merkelige og snakker eller skriver uten tanke på fakta. Jeg er litt opptatt eller har fulgt litt med debatten som går på hvor en bør prioritere vaksinering. Og så glemmer folk ut hovedgrunnen til hvorfor de vurderer utsatte områder. For å få oss raskt gjennom eller raskere gjennom pandemien. Om det bør prioriteres Oslo, Bergen eller Stavanger er en vurderingssak, men nå når Oslo har kommet opp er det “feigt” som de sier her i vest. Det er alltid Oslo og så er debatten i gang. Les gjerne innlegget mitt Folk er løgne:) Ha en fin corona fri dag.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg