Påstått pandemi…. PÅSTÅTT pandemi???

Noen ganger får man bare vondt inni seg av å lese/høre enkelte mennesker uttale seg

Igjen og igjen kan man lese og høre enkelte mennesker, skeptikere, besserwissere, kommentarfeltkrigere og andre selverklærte eksperter på smitte, sykdom og epidemier uttale at det vi er inne i bare er noe den norske regjering og myndigheter forsøker innbille oss er en pandemi.

Det verste er at de får følgere på grunn av dette. Nå skal det sies at veldig mange av disse følgerne har sin utdanning på “livets harde skole” og på mange måter slåss mot stat og regjering fra før av.  Det er noe fundamentalt galt at folk som Kari Jaquesson kommer frem med sine anti-synspunkt offentlig på det vi er midt oppe i. Skaden er skjedd om de klarer innbille bare en eneste en at vi ikke står overfor den verste skiten nær sagt siden svartedauen om vi ikke tar grep.

Det at vi er solidariske med de i samfunnet vårt som ikke bør utsettes for covid-19 viruset er å gi fra oss menneskerettighetene våre i følge skeptikerne og kritikerne. Det å ville være med på å skjerme de svakeste i risikogruppene er å la regjeringen styre våre liv uten å ha lov til egne meninger. Jeg for min del synes ikke det er greit at vi bare skal la de eldre og svake dø av dette med et “pyttsann, de skulle jo snart dø alikevel”.

Det virker ikke som skeptikerne har en nesetipp som går lenger enn Norges grenser. Altså: “pandemien er noe Solberg-regjeringen har funnet på”…???

Da HIV plutselig dukket opp i sin tid lot man ikke som om HIV ikke eksisterte, gjorde litt latter av det, og fortsatte med livene sine. Nei, man tok forholdsregler for å slippe å bli smittet, syk og dø. Det var rett og slett det som var greia før medisinen fant ut hva dette var for noe og hvordan man skulle håndtere det, man ble smittet, man ble syk og man døde.

Slik har det vært med en mengde av potensielle sykdommer opp igjennom årene. Vi oppdager den, vi finner ut hva det er, og vi gjør det vi skal for å bli kvitt den med aksjoner og med medisin etter hvert,

Et av de aller største argumentene til skeptikere og kritikere av de beslutninger regjeringen har tatt er at “det dør jo flere av influensa i Norge hvert år enn av covid-19”. En annen greie er statistikk som viser at det dør omtrent like mange i Norge pr måned i år som det gjorde i fjor.

På verdensbasis er det nå ca 52 millioner smittet og snart 1,3 millioner døde. Ser vi litt nære oss er det i Norge 26 tusen smittede og 285 døde. I sverige er det 168 tusen smittede og 6 tusen døde. Folketallet i Sverige er 10 millioner mens det i Norge er ca 5 millioner. Sverige valgte sin måte å håndtere dette på mens Norge valgte sin. I Norge var vi dritflinke til å hindre smittespredning da dette startet. De eldre som kanskje normalt ville vært ute i samfunnet stoppet å være ute, ble dermed ikke smittet av noe, og derfor har ikke vi det massive tallet på eldre-dødsfall som andre europeiske land har.

Hvor mange nordmenn ville i dag ha mistet et familiemedlem om vi ikke tok det grepet vi gjorde i mars? Hvor mange nordmenn ville ha mistet en bror, søster, mor, far, bestemor, bestefar osv om ikke vi alle isolerte oss som vi gjorde i de ukene i mars? Hvor mange nordmenn ville ha dødd av andre sykdommer fordi sykehusene ville ha vært stapp fulle av personer dødssyke av covid? Det vet vi selvsagt ikke, men vi kan se til Sverige der det har dødd langt flere enn i Norge på grunn av dette.

Jeg har akkurat sett tv-doktoren Wasim Zahid gjennomgå Kari Jaquessons video og kommentere den. Han som lege motbeviser alle påstander Jaquesson kommer med med hensyn til hvem som blir syke og hvem som dør av dette, samt forteller hvor farlig dette kan bli om vi ikke får stoppet spredningen av viruset.

 

Jeg for min del stoler 100% mer på han enn på Kari Jaquesson og hennes likesinnede.

 

Covid-19 er et pinglevirus

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg