Kari Jaquesson synes covid-19 er et pinglevirus

“Dette viruset er helt ufarlig for 99,9% av oss. De som blir smittet blir nesten aldri syke overhodet, men blir immune. Alle virus muterer, derfor blir du forkjølet mer enn en gang. SML – Dette viruset er et pinglevirus”.

I går kom det en video ut på sosiale medier der “treningsguru” Kari Jaquesson går i Oslos gater og snakker om covid-19 og den “effing pandemien” hun har null tro på. På Instagram fortsetter hun å snakke om at det vi trenger er frisk luft, natur, trim, sunn mat, sosialt samvær etc samt selvføgelig å vaske hender før matlaging er det som er medisinen. Det er videre bra at så mange som mulige ellers friske blir smittet for å skape immunitet.

Masker beskytter ikke gjentar hun til det kjedsommelige, og synes det er trist at folk har latt seg rive med i løgnene i pressen.

Det er de som er i risikogrupper som må ta vare på seg selv, vi andre skal bare leve som vanlig…ser det ut til er meningen Kari Jaquesson vil ha frem.

Hun sier videre:

“Det finnes ingen dokumentasjon på at masker har noen funksjon utover å øve opp folk i blind lydighet, og masker kan gjøre folk syke”.

 

Altså….

Kari Jaquesson og dine like-personer.. Nå må dere fanden meg ta dere sammen. Åpne øya og se rundt dere. Se ut i verden.

Se alle som har dødd av og med dette viruset.

Se alle som er alvorlig sjuke

De meningene du og dine like står for i denne saken er komplett bak mål. Jeg skulle ønske du måtte stå ansikt til ansikt med folk som er syke eller pårørende til noen som akkurat har dødd av dette og si at det var jo synd at den og den døde av dette pingleviruset.

Det kan godt være at unge friske mennesker ikke blir særlig syke av dette viruset…men slipper vi dette fri så er det plutselig ikke lenger bare unge friske folk som blir smittet.

 

Jeg håper følgerskaren din på instagram reduseres fra 5000 til 5 i løpet av dagen.

Den videoen og de uttalelsene dine er et hån mot alt det alle vi andre står i og har stått i siden mars.

 

Les også : Altså, dette med munnbind!

Les: Kan vi være så snill å gå tilbake til “hallo” og et lite nikk

Les: Kari Jaquesson sier ikke hele sannheten om munnbind-undersøkelsen

 

30 kommentarer
  1. Hånlig og bedrevitende, tråkker på oss som følger myndighetenes råd. Minner en smule om en som nylig ikke ble gjenvalgt som president.

  2. Hun snakker om narsissister omtrent i samme setningen som hun påstår at alle på pleiehjem lever på overtid, som om hun mener de bare kan ofres.
   Snakk om å møte sine egne anklager i speilet…!!
   Historiebøkene mangler ikke eksempler på at folk med et slikt menneskesyn er meget farlige mennesker…
   Skam deg Kari, jeg har ingen å miste, og selv den mest pleietrengende i familien har mer verdi for meg enn du ever vil kunne få, bare så du er faen så klar over det..!!

   1. Enig!! Første jeg også tenkte. Hun er egoist og narsesistisk selv… jobber natt og mine eldre er også en del av samfunnet. Di bygget landet

  3. Ja ja Kari, vi kan ikke skylde på deg for dine holdninger, men vi kan kanskje skylde på dine foreldre som ikke ga deg bedre vett i oppveksten.men men alle kan jo ta feil 😐 og det kan selvfølgelig tilgis.

  4. Jeg synes oppriktig synd på henne. Psykiske lidelser er ofte de verste å kurere….. :-/ ja, for vi skjønner vel alle at det må være noe galt her et sted

  5. du skulle skamme deg. Dette oppgulpet og psyko uttalelser du kommer med er skremmende. Det er bare tøys da at 1,3 millioner mennesker har dødd hittil av Covid-19? Du er jo helt sprø🥴

  6. Bra noen evner å tenke selv og ikke bare er ignorante lydige marionetter som dilter etter ethvert idiotisk tiltak fra feite byråkrater.
   Kjør på Jaqueson det er flere og flere som er enige

   1. Takket være sånne som henne og andre som gir blanke så vil nok dette viruset leve i beste velgående lenge. Trodde folk var lei av nedstenging og restriksjoner. Hva er det da man gjør. Jo, man går ut med det reneste svada og tøv og samtidig spytter helsepersonell som har jobbet dag og natt snart ett år for å redde liv. Dere fornektere kan presentere dritten for familier som har mistet sine og det Kan dere gjøre ansikt til ansikt.

   2. Dere som ikke tror på C-19, trolig nærmere 2 millioner døde enn 1, 3. I Russland dør de av lungebetennelse, men blir begravet av folk i ABC-drakter dvs underrrapportering fra mange land, nesten 200 leger er døde i Italia… Roar&Andreas, dere tror vel at det er feite byråkrater&politikere som har lurt oss til å tro at jorden er rund. Nært familiemedlem døde for 5 dager siden av Corona, blir trist,forbannet og oppgitt når jeg leser slike innlegg

  7. Kan vi ikke ha en fellesdugnad og bestemme oss for ikke å følge henne. Jeg har mistet all respekt for henne etter denne sjokkerende videoen!

  8. Sjokkerende……at en kjendis,ned sååå mange følgere kan uttale seg slik…jeg sier BARE KARMA….fy for et n…..at det går ann. Her dør folk som fluer over hele verden å så går en KOSTHOLDSEKSPERT OG “TRENINGSINSTRUKTØR” ut og sier slikt. Håper du mister alle dine følgere . Dette er helt SYKT.

  9. Denne videoen er ett hån mot leger, helsearbeidere, butikkansatte, apotekansatte osv osv.
   Jeg blir flau på hennes vegne. Håper dhunmå stå face to face med noen som har mistet en av sine kjære til dette viruset, eller som har vært alvorlig syke med covid 19.
   Makan til uttalelser har jeg aldri hørt før av en offentlig person, men jeg får velge å tro at dette var en spøk (en dårlig en i så tilfelle)!
   Trodde dette skulle være et spleiselag hvor alle tok de nødvendige forholdsregler for å beskytte de svakeste, men at det fortsatt finnes egoister der ute som kun tenker på seg selv både hører og ser jeg nå.
   Dessuten kan det vise seg at de som selv tror at viruset ikke har noen innvirkning på dem selv, blir de som viruset rammer hardest (just saying)!

   Og til alle dere som mener dette er noe sprøyt- Gå ut offentlig til alle dem som har mistet en av sine kjære, eller har vært alvorlig syk med covid 19 og fortell dem at dette ikke er så farlig!

   (Prøver å holde meg saklig i diskusjonen om dette, for hadde jeg skrevet ordrett hva jeg mener om slike egoister så hadde jeg hatt politiet på døren 😀 )

  10. 30% får influensa i løpet av 3mnd, men vi gjør ikke noe ut av det.

   Hvorfor så redd for et virus som mindre enn 1% har fått?

   1. Hvorfor har så få fått de må du nesten spørre deg, i tillegg til hvem som ikke har fått det. Norge har skjermet de som potensielt dør av dette.. vi andre vi blir dårlige og får ettervirkninger.

  11. Det virker som hun har svettet ut alle hjernecellene. Skulle gjerne oversett/ledd av hun men….Min fars fetter var syk (annen sykdom , ikke C-19) og ble innlagt på Haukeland Sykehus. Ble smittet/var smitttet og døde for under en uke siden der.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg