Ringerike; Hall, lag og kamper

Det er 10 dager til seriestart i EHL

Det går fremover i Schjongshallen nå. Tørkeprosessen er det som sinker mest. Garderobe 1 og 2 (som er bomberommene, for dere som har vært i hallen) vil være klare først. Der er alt tatt ut, og tørkes. Bortegarderobene vil sånn sett bli renere enn noensinne nå. Det er oppdaget litt grums og råte her og der i innervegger, så det fikses selvsagt nå. Garderobe 3 og 4 (garderober/gang der Elite holder til + garderober der dommere skifter på Elitekamper) vil ta lenger tid, der er det mer treverk og gips som må tørke/skiftes.

Betongflaten er vasket og klar for is, men kjøleanlegget er ikke helt klart. Man holder på nå å suge opp alle lecakulene i kulverten(der samlestokken til kjøleanlegget ligger) og så skal Isbaneteknikk komme å legge på plass. Avfukteranlegget er ikke klart, mangler litt der.

Håpet er at man i neste uke kan begynne legge is.

Det er nok ikke til å komme bort ifra at det blir litt kummerlige skifteforhold i starten. Garderobe A og B blir først klare. 3 og 4 kommer sakte men sikkert etter. Det jobbes på spreng med de midlertidige garderobene planlagt på langside (utenfor sekretariat).

Til slutt er det jo slik at kommuneoverlegen + Brannvesen må godkljenne at det slippes publikum inn i hallen. Mye forskrifter som skal overholdes, på godt og vondt.

 

Hvordan ser så laget ut?

Man kan selvsagt snakke/skrive mye om hvilke spillere Ringerike har mistet, og med dem endel kvaliteter mange lag gjerne skulle hatt. Men, man vinner ingen kamper med de spillerne man ikke har, så bare å rette blikket frem og kjøre på som Ringerike alltid har gjort.

 

Målvakter er Mathias Arnkværn og Jørgen Rønning. De er hhv 19 og 20 år gamle. Spennende trekk av Boork-Brax det å satse på 2 så unge målvakter. Sesongen vil vise om det var et geni-trekk eller ikke. Det kan hende at 2 stk som pusher og kjemper om plassen er mer i Ringerike-ånden enn 1 stk designert første-målvakt som holder nr 2 konstant på benk. 2 norske målvakter gir jo og en ekstra importplass ute på banen.

 

På backsiden er det noe nytt og noe fra tidligere. Viktor Bemström og Coltom Leiter er nye inn og skal danne backoppstiling sammen med Erik Bjerketvedt, Robin Bjørnstad, Håkon Engh, Jonas S. Haughom og Dennis Ryttar. Jeg personlig synes kanskje dette er 1-2 backer for lite med tanke på tidligere sesonger der Ringerike har fått 1-2 backer skadet. Nå skal det sies at Dustin Parks også har hospitert litt på back-plass så noe dekning har man.

 

Med den siste signeringen som kom i går (Mikael Dokken) så er offentliggjort tropp nå oppe i 14 forwards. Thomas Bækken, Jørgen Friestad, Dustin Parks, Leonards Rimjans, Sole Ryen, Michael Söderberg er forwards som er re-signerte denne sesongen. Nye inn er Jonathan Andersen, Douglas Byrkjeland, Mikael Dokken, Marcus Rønning, Jussi Tammela, Lucas Trygg, Esbjørn Vold og Sebastian Åkesson.

 

Jeg venter fortsatt på at Ringerike Panthers sier noe om Jakob Rian og Tobias Falkeid. Dette er 2 lokale gutter jeg gjerne ser inn i troppen. De har jobbet for dette over tid, og det ville være en gigantisk signaleffekt (uten at noen noensinne skal signeres pga det) for alle de yngre spillerne i klubben. Det å se at hard jobbing kan føre til spill på toppen er noe som vil hjelpe rekrutteringen enda mer for Ringerike som klubb. Det er i dag 23 offentliggjorte spillere i troppen. det ble sagt før sesong at man så for seg 25 i troppen denne sesongen. Kanskje er Jakob og Tobias de 2 siste for å komplettere.

 

Ringerikes spillere på kvote er:

Viktor Bemström, Jonathan Andersen, Jussi Tammela, Colton Leiter, Sebastian Åkesson og Leonards Rimjans.

(Dennis Ryttar og Michael Söderberg er norske statsborgere).

 

Hvordan starter så sesongen for Ringerike

Det blir minst 5 bortekamper på rad før man håper å hjemme-åpne mot Vålerenga den 30 september klokka 16.00. Den dagen (om det skjer) håper jeg på en annerledes flom ned mot hallen.. en flom av tilskuere.

De 5 første kamper er:

15 september: Stavanger – Ringerike

21 september: Comet – Ringerike

23 september: Sparta – Ringerike

28 september: Storhamar – Ringerike

 

Forberede, Fullføre, Glede

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg