Ringerike Panthers – Gjøvik, i dag klokka 16.00, Schjongshallen

Det er i dag klart for Ringerike Panthers treningskamp nummer 5 av 6 før serien starter 11 september borte mot Storhamar.

Det har blitt skrevet mye opp og ned om treningskampene til nå så jeg nøyer meg med å nevne resultatene så langt. Det startet borte mot Frisk Asker der Ringerike måtte se seg slått til slutt med 5-4. En helt ok gjennomføring i “vårsleppet”. Den neste var hjemme mot Lillehammer der det endte 1-4. En god førsteperiode ble litt ødelagt av litt smårusk i andre og dermed ledelse 1-3 før siste. 1-4 for Lillehammer er ikke noe “katastrofe” i det hele tatt, og særlig ikke når man ser kampen under ett. Kamp 3 var borte mot Storhamar. Den endte 5-1 til hjemmelaget som vel også beskrev kampbildet relativt greit. Storhamar leder 4-0 da Ringerike reduserer i 5 mot 3 spill. 4 av 6 ål i matchen i pp.Kamp 4 var borte mot Sparta. Den endte 2-1 til Sparta. Denne skal jeg ikke mene noe om. Jeg var riktignok i Sarpsborg den kvelden, men jeg var på Kurland og skrudde opp Ikea-møbler for “guttungen” på 19 som har fått ambulanse-lærlingeplass i Sarpsborg. Det blir nok noen Sparta-matcher på han og meg denne vinteren.

Ringerike møter i dag Gjøvik hjemme i Schjongshallen og så om noen dager er det Stjernen borte.

Hva har så Gjøvik gjort i sesongoppkjøringen. De hadde besøk av Nidaros en helg nå for ikke lenge siden. Det endte i hjemmeseier lørdag og borteseier søndag. For 4 dager siden var så Gjøvik en tur på Lørenskog og måtte se seg slått med 3-1. Det siste Gjøvik gjorde før de i dag kommer til Hønefoss var å tape 3-1 for Lillehammer på Lillehammer.

Hvordan står det så til med Ringerike.

Dalen er ute med langtidsskade, sene i helen. Mathias Holst Jenssen er også ute etter skaden han pådro seg mot Sparta (kne/kneskål). Perlini, den ny-signerte er ikke på plass så vidt jeg vet.

Dette gjør jo at Boork og Braxenholm selvsagt ikke får spilt med det eksakte laget de kanskje så for seg i disse siste treningskampene pluss starten av serien. Men, dette må de jo bare leve med også siden skader/sykdom/karantener er en del av hverdagen for alle hockeylag… og spesielt nå som “liten buse i nesa” ikke bare kan oversees slik som før, men nå medfører hjemmedager inntil test etc.

Ringerike – Gjøvik er normalt oppgjør med mye action og mål. Lagene kjenner hverandre godt fra utallige kamper i 1-divisjon opp igjennom årene. Jeg tar vel ikke munnen for full når jeg sier at jeg tror Ringerike har hentet de fleste poengene som har blitt delt ut. Men, Gjøvik har overrasket i kamper og kan komme til å gjøre det igjen.

Jeg drar i hallen i dag i håp om å se Ringerikes første seier denne sesongen fra min plass bak mikrofonen. (det er ikke jeg som styrer musikken… så ikke klag på/til meg om den) 😉

 

Ringerikes siste treningskamp før sesongstart er 02 september borte mot Stjernen.

 

Legg meg gjerne til på snap: Jimbo-33.

 

#ishockey #2hockey #hockey

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg