Ringerike Panthers; lagbygge så langt i sesongen

Enn så lenge er det kun om man følger Ringerike Panthers på Facebook at man får med seg re- og ny-signeringer foran den kommende sesongen i Fjordkraft-ligaen.

Det samme gjelder sånn sett for meg også i og med at jeg på ingen måte er knyttet offisielt til klubben annet en at jeg selv spiller og derfor også stiller opp frivillig for klubb. Jeg må også vente på at sportslig ledelse legger ut hvilke spillere  som har signert for klubben.. skjønt så ramler det inn meldinger fra her og der som sier noe om hvem og hvorfra… men dette velger jeg på ikke skrive noe om all den tid det ikke er bekreftet fra klubbhold og de som legger ut nyhetene på klubbens FB-side.

Nåvel…

 

Målvakter:

Klubben har enn så lenge ikke lagt ut noen nyheter om signerte målvakter. Forrige sesong hadde man Fredrik Johansson og Mathias Schippers Landa som de 2 målvakter som skulle ta kampene så langt de klarte med en tredjemålvakt i lokale Andreas Aasen Rian.

Jeg går ut ifra at klubben tenker i de samme baner kommende sesong mht antll målvakter. All den tid man ikke har noe rekruttlag annet enn et mosjonslag i 6-divisjon bør man ha 3 målvakter i troppen for å kunne ta seg av forfall etc.

 

Backer:

Første back offentliggjort var Robin Bjørnstad. Robin som skadet seg i sesongoppkjøring til Ringerikes Get-sesong har trent beinhardt hele veien siden for å få sin sjanse på toppnivå. Back nr to som ble presentert var Linus Rosdahl. Linus er ny på Ringerike og kommer fra en sesong i Comet der han spilte bare 9 kamper (skade) men presterte 1 mål og 9 assist på de 9 kampene. Spennende tilvekst.

Neste back presentert var re-signeringen av Dennis Ryttar. Dennis er en velspillende back, god med puck og veldig viktig i Ringerikes powerplay. Back nummer fire presentert var også en re-signering: Håkon Opheim Engh. Håkon er en mann du ringer til når du skal i krigen..og blir en viktig mann i det defensive for Ringerike. Det fulgte en re-signering etter dette også: Viktor Näslund. Backen som spilte seg bedre og bedre i fjor og som er en av de backene som leverer en og annen “luring-pasning” oppover i banen. Det blir spennende å se hvor godt han passer i FKL.

Siste presenterte back så langt er også en re-signering, Karl Markström. Det skal bli spennende å se markström ett steg opp. God på skøyter og skytevillig fra back-plass er noe Ringerike kommer til å trenge.

 

Løpere:

Den første som ble presentert var seg hør og bør veteranen i laget; Dustin Parks. Dustin kom til Ringerike i 10-11 sesongen og bortsett fra 2 korte utenlandsopphold har Dustin spilt for Ringerike siden. Dustin gjorde 13 mål og 7 assist på Ringerikes 40 kamper i Get. Løper nummer 2 presentert var krigeren Petter Ellefsen. Det spiller liten rolle hvor stor motstander er; Petter er større. Ringerike kommer til å trenge den energien hver eneste match i FK.

Løper tre signert er også en re-signering.. Henrik Eriksson skal få vise det norske publikum sin målteft på toppnivå, det blir bra. Henke ligger på rundt 20 mål hver av sine 2 sesonger i 1-div. Neste løper presentert var Mathias Holst Jenssen. Jenssen er en skytevillig right-fattet ving som blir viktig i oppsett og avslutning powerplay. Neste mann signert var Erik Wang Bjerketvedt, noe som også er en re-signering. Bjerketvedt er ikke den som skaper de største overskriftene i media, men innad i laget er dette en viktig brikke som gjør jobben, hvert eneste bytt. Det blir spennende å se steget opp for Bjerketvedt.

De to siste løperne presentert er begge nye for Ringerike. Jonas Skirstad Hodt og Kenneth Pappalardo Gulbrandsen kommer inn i laget og får meget gode omtaler av både klubb og de som kjenner de fra før. Det å komme inn i laget og følge Ringerike-opplegget er viktig og prestasjon og miljø.

 

Hvilke navn savner vi?

Jonas Westerling, Andreas Adolfsen, Even Tangen Fosse, Leonards Rimjans, Mats Nybrodahl Pettersen, Thomas Bækken, Patrick Eriksson, Michael Söderberg, Eivind Eiken Andresen, Kristoffer Melin, Nikolai Dalen

 

Kristoffer har flyttet hjem til Sverige. Jonas Westerling ble hentet rett før stoppen i forrige sesong, spilte ingen kamper. Andreas Adolfsen satser vel på sivil jobb. Even Tangen Fosse jobber i Ringerikesystemet og er helt sikkert med, men ikke noe offisielt ut enda. Leonards Rimjans fikk mye til på slutten av forrige sesong og har bra fysikk Ringerike kunne trenge med videre. Mats Nybrodahl Pettersen fikk dessverre skadet mesteparten av fjoråret, uviss på hans tilstand nå.

Thomas Bækken har jeg heller ikke hørt noe mer om etter endt sesong. Patrick Eriksson håper jeg snart offentliggjøres som Ringerike-spiller. Av mange som har spilt på Ringerike de siste 10-11 år er nok Patrick Eriksson den absolutt mest komplette spiller jeg har sett. Michael Söderberg tok Get-nivåt greit sist og kommer til å gjøre det igjen om han er en del av troppen (som jeg håper). Eivind Eiken Andresen, arbeidsmaur som glimter til innimellom offensivt. Dog mest kjent som boxplay-spiller sammen med Even Tangen Fosse.

Til slutt den lokale spiller Nikolai Dalen. Jeg tar det for gitt at han er under kontrakt men ikke offentliggjort enda.

 

To be cointinued…

 

 

Legg meg gjerne til på snap: Jimbo-33.

Hvem er jeg?

Jim, 50 år, 41 strake sesonger for Ringerike. Snart 900 kamper for klubben på et eller annet nivå. Fortsatt aktiv.

Speaker på Ringerike Panthers sine matcher.

 

#ishockey #2hockey #hockey

 

 

 

 

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg